رئیس کل دادگستری لرستان تاکید کرد که پیشگیری از وقوع جرایم باید در اولویت همه دستگاهها باشد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه لرستان، جعفر بدری در جلسه شورای اداری اظهار کرد: رسیدگیهای قضایی در استان لرستان و سایر استانهای کشور در شرایط مطلوبی صورت میپذیرد، هرچند لرستان جزء استانهای محروم کشور است، ولی نیروهای بسیار خوبی در تمامی ادارات و بهخصوص دستگاه قضایی مشغول به فعالیت هستند که خدمت صادقانه و خستگیناپذیر را در دستور کار خود قرار دادهاند و تنها با وجود مدیران و نیروهای متعهد و متخصص با عزم ملّی و مدیریت جهادی میتوان محرومیت دیرینه این استان را برطرف کرد.
رییس شورای قضایی استان لرستان اظهار کرد: مدیریت قانون یکی از فنون مدیریت در همه دستگاهها است و تا زمانیکه یک مدیر امورات خود را بر مبنای قانون تدبیر میکند و با اهتمام به قانون روند کار را پیش میگیرد مشکلات موجود جای خود را به نظام پیشنهادات سازنده و کارآمد خواهد داد و مدیریت بر مبنای قوانین و مقررات مستلزم فعالیتهای فرهنگ سازمانی است.
بدری با اشاره به وجود ائمه جماعات در شهرستانها، تصریح کرد: وجود ائمه جماعات در تبیین فرهنگ قانونمداری از جایگاه ارزندهای برخوردار است و در استان لرستان ائمه جمعه و جماعات در این خصوص پشتیبانان دستگاه قضای بودهاند و این مهم در روند رو به کاهش جرایم بهخوبی احساس میشود. ضمنا خود ائمه جماعات نیز میتوانند کمک موثری در رفع مشکلات مردم در جهت صلح و سازش انجام دهند.
وی اظهار کرد: روشهای پیشگیرانه در کنترل جرائم باید در راس برنامهها قرار گیرد و پیشگیری از وقوع جرائم باید در اولویت همه دستگاهها باشد، پیشگیری از وقوع جرایم عرصههای مختلف و متنوعی دارد و بهترین روش در این خصوص فعالیتهای فرهنگی و ترویج و آموزش فرهنگ قانونمداری توسط رسانهها در جامعه است، زمانی که ماهیت جرایم و میزان شدید مجازاتها روشن باشد دیگر دلیل نادانی در بروز جرایم قابل توجیه نیست.
رئیس کل دادگستری استان با اشاره به این موضوع که خانواده زندانیان نباید از برنامههای اجتماعی محروم شوند، تصریح کرد: اگر در خانوادهای پدر مجرم است دلیلی ندارد که زن و فرزندان آن مجرم نیز مجرم تلقی شوند و از بسیاری از مزایای اجتماعی محروم شوند، خانوادههای مجرمان نیازمند بازپروری هستند تا با این موضوع به صورت منطقی کنار بیایند.
انتهای پیام