بازوند: ممکن است لرستان تبدیل به کانون ریزگرد‌ها شود

استاندار لرستان با اشاره به ریزگردها گفت: باید مدیران به دنبال راهکاری برای مقابله با این مهمان ناخوانده باشند.

استاندار لرستان با اشاره به ریزگردها گفت: باید مدیران به دنبال راهکاری برای مقابله با این مهمان ناخوانده باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه لرستان، مهندس هوشنگ بازوند در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه لرستان با بیان اینکه سال گذشته اعتبارات عمرانی لرستان ۳۷۵ میلیارد تومان بوده که این رقم امسال افزایش چشمگیری داشته است، افزود: اعتبار عمرانی در سال جاری هزار میلیارد تومان و این رقم، اعم از ملی استانی شده، ملی و متفرقه است.

وی ادامه داد: مجموع اعتبارات عمرانی از طریق استانی و ملی استانی شده، ستاد حوادث، ماده ۱۰ و ۱۲ در سال جاری ۵۹۳ میلیارد تومان بوده که تا کنون ۴۷۲ میلیارد تومان آن جذب شده است.

بازوند اظهار کرد: ‌در مجموع دولت در سال ۹۳ در بخش عمرانی و پروژه‌های ملی غیرمشارکتی حدود یک هزار میلیارد تومان اعتبار برای لرستان در نظر گرفته که تا کنون ۷۵۸ میلیارد تومان آن تخصیص یافته که امیدواریم تا پایان سال مابقی این مبلغ تخصیص یابد.

استاندار در ادامه از همه نمایندگان مجلس شورای اسلامی و شخص دکتر روحانی و هیئت دولت به خاطر اختصاص این اعتبار به لرستان تقدیر کرد و یادآور شد: در بخشی از اعتبارات لرستان شاهد تخصیص ۱۰۰ درصدی بوده‌ایم که جای تشکر و تقدیر از دولت تدبیر و امید دارد.

بازوند با بیان اینکه در بحث اعتبارات ملی‌ شده استان امسال شاهد تخصیص ۱۰۰ درصدی اعتبارات به استان لرستان بوده‌ایم، اظهار کرد: باید گفت سال ۹۳ در استان لرستان یک سال پر خیر و برکت بوده و در بحث تخصیص اعتبارات و جذب آن‌ها شاهد افزایش چشمگیری نسبت به سال گذشته بوده‌ایم که جای تقدیر و تشکر از همه مدیرانی که پای کار بوده‌اند، دارد.

بازوند در ادامه با اشاره به ریزگرد‌ها گفت: باید مدیران به دنبال راهکاری برای مقابله با این مهمان ناخوانده باشند.

وی ادامه داد: اگر نتوانیم راهکاری را برای مقابله با این ریزگرد‌ها پیشنهاد کنیم گرچه ما تولید ریزگرد نداریم و میزبان هستیم اما ممکن است در آینده‌ای نزدیک تبدیل به کانون ریزگرد‌ها شویم.

استاندار تاکید کرد: ‌ از طریق معاون اول رئیس‌جمهور‌، معاون راهبردی رئیس‌جمهور و خانم ابتکار مکاتباتی در خصوص ریزگرد‌ها صورت گرفته اما باید تلاش کنیم راهکاری برای سال آینده تهیه و تدوین کنیم. باید کمیته‌ای تشکیل شود که در طی سه ماه اسفند، فروردین و اردیبهشت سال آینده سند مقابله با پدیده ریزگرد‌ها را تهیه کند، مسئولیت این کمیته باید با معاون عمرانی و دبیری آن با محیط زیست باشد.

بازوند با تاکید بر اینکه دستگاه‌های دیگر باید پای کار بیایند و در این زمینه معاون عمرانی و محیط زیست را کمک کنند، گفت: ‌در این کمیته دستگاه‌هایی نظیر منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، ستاد حوادث غیرمترقبه، آب منطقه‌ای، دانشگاه لرستان و... نیز باید حضور فعالی داشته باشند.

وی با بیان اینکه سند مقابله با ریزگرد‌ها در استان لرستان باید تا پایان اردیبهشت سال آینده تدوین شود تا ما بتوانیم برای سال۹۴ طرح و سندی برای مقابله با این ریزگرد‌ها داشته باشیم، گفت: بحث مقابله با ریزگرد‌ها امروز در دستور کار دولت قرار دارد و برای سال ۹۴ در این زمینه تصمیم جدی اتخاذ می‌شود از این رو باید راهکاری برای مقابله با این پدیده تدوین کنیم.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۸ اسفند ۱۳۹۳ / ۱۲:۴۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 93120804505
  • خبرنگار :