پس از واکنش وزارت نیرو و ابراز بی اطلاعی این وزارتخانه نسبت به اولین قرارداد صادرات برق که توسط وزارت نفت منعقد شده و مطرح شدن مسائلی مبنی بر اختلاف وزارت نیرو و نفت، یک مقام مسوول در وزارت نفت اعلام کرده که مذاکره با شرکتهای ترکیه ای برای خرید برق از ایران با توجه به این که قرار است نیروگاه در ترکیه احداث شود، ارتباطی با وزارت نیرو پیدا نمی کند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) در پی اظهارات اسماعیل محصولی قائم مقام وزیر نیرو مبنی بر این که صادرات برق باید از طریق شبکه صورت گیرد که بر این کار نیز باید پتانسیل احداث نیروگاه و صادرات برق به کشور هدف از طریق وزارت نیرو سنجیده شود، علی رضا کاملی، مدیرعامل شرکت ملی صادرات گاز با تاکید براین که صادارت برق از ایران بدون شک باید با هماهنگی وزارت نیرو انجام شود، افزود: پیرو مذاکره با شرکتهای ترکیه ای قرار است ایران گاز این نیروگاهها را تامین کند.
وی افزود: چون انحصار صادرات برق در اختیار شرکت توانیر است، بنابراین شرکتهای متقاضی باید هماهنگی های لازم را در این زمینه با وزارت نیرو انجام دهند.
مدیرعامل شرکت صادرات گاز با بیان این که شرکتهای ترکیه ای که هم اکنون در حال مذاکره با آنها هستیم شرکتهای توانمند و باسابقه ای هستند، افزود: این شرکتها در ترکیه دارای نیروگاه هستند و توانمندی فنی و مالی آنها به صورت دقیق ارزیابی شده است.
بر اساس این گزارش نخستین قرارداد تولید برق ماه گذشته میان شرکت ملی صادرات گاز ایران و یک شرکت بخش خصوصی امضا شده است.
انتهای پیام