ارائه نقشه راه اقتصاد مقاومتی در کنگره ملی اقتصاد مقاومتی

دبیر علمی محور نظری کنگره ملی اقتصاد مقاومتی گفت: پس از پایان این کنگره، یک نقشه راه در جهت اجرایی‌شدن اقتصاد مقاومتی ارائه می‌شود.

دبیر علمی محور نظری کنگره ملی اقتصاد مقاومتی گفت: پس از پایان این کنگره، یک نقشه راه در جهت اجرایی‌شدن اقتصاد مقاومتی ارائه می‌شود.

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر عباس عرب‌مازار امروز در نشست خبری کنگره ملی اقتصاد مقاومتی که 28 و 29 بهمن‌ماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا‌وسیما برگزار می‌شود، با بیان این‌که این کنگره در دو محور نظری و راهبردی برگزار می‌شود، تصریح کرد: محورهای نظری این کنفرانس مربوط به مبانی، الزامات و الگوهای نظری اقتصاد مقاومتی است که شامل مبانی علمی و شاخصه‌های اقتصاد مقاومتی، مقاومت اقتصادی و شاخصه‌های آن در حوزه‌های خرد و کلان، تجربیات داخلی و خارجی در مقاوم‌سازی اقتصاد و سنجش و رتبه‌بندی مخاطرات داخلی و خارجی اقتصاد ملی است.

وی افزود: الزامات و پیش‌نیازهای فرهنگی اقتصاد مقاومتی، درون‌زایی و برون‌گرایی اقتصاد مقاومتی و اقتصاد مقاومتی و الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت از دیگر محورهای نظری این کنگره به شمار می‌رود.

دبیر علمی محور نظری کنگره ملی اقتصاد مقاومتی با تاکید بر این‌که برای اجرای اقتصاد مقاومتی نیازمند یک وفاق و عزم ملی هستیم، ابراز امیدواری کرد که در راستای این کنگره به الگوی نظری و منسجم و قابل قبولی برای اندیشمندان و کارگزاران دست یابیم و همچنین بتوانیم نقشه راه و استراتژی‌های اقتصاد مقاومتی را ارائه کنیم.

همچنین دکتر الله مراد سیف، دبیر علمی محور راهبردی کنگره ملی اقتصاد مقاومتی نیز طی سخنانی در این نشست خبری اظهار کرد: کار کنگره یک نوع تصویر‌سازی و گفتمان‌سازی در این حوزه است همان‌طور که مشخص می‌باشد، مقاومت با فرهنگ و انقلاب اسلامی عجین شده است اما غفلتی که وجود داشت این بود که این مقاومت در برنامه‌های اقتصادی پیش‌بینی و برنامه‌ریزی نشد و در حال حاضر فشار تحریم‌ها این فرصت را برای ما فراهم کرده است که ظرفیت‌های داخلی را بار دیگر باز تعریف کرده و در سیاست‌های اقتصادی لحاظ کنیم.

وی با اشاره به محورهای راهبردی این کنگره و با بیان این‌که این محورها شامل پیاده‌سازی و اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی است، گفت: از جمله این محورها می‌توان به ابعاد اقتصاد مقاومتی از منظر راهبردی، نقش و جایگاه فرهنگ و رسانه در پیاده‌سازی سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، الزامات راهبردی نهادی، زیرساختی، برنامه‌ای در پیاده‌سازی و اجرای اقتصاد مقاومتی است.

دبیر علمی محور راهبردی کنگره ملی اقتصاد مقاومتی افزود: نقش و تاثیر تکانه‌ها در تحقق اقتصاد مقاومتی، نقش اقتصاد عدالت محور، مردم پایه، دانش‌بنیان و رقابتی در مقاوم‌سازی اقتصاد، نقش بخش دفاع و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در تحقق اقتصاد مقاومتی و آسیب‌شناسی ناسازگاری‌های جاری اقتصاد ملی با سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی از دیگر محورهای راهبردی این کنگره به شمار می‌رود.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ / ۱۴:۴۳
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 93111307468
  • خبرنگار :