معاون استانداری کرمانشاه:

می‌توان از محیط زیست پول درآورد و شغل ایجاد ایجاد کرد ‌

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمانشاه معتقد است: می توان از محیط زیست و ظرفیت‌های آن پول درآورد.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمانشاه معتقد است: می توان از محیط زیست و ظرفیت‌های آن پول درآورد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)T منطقه کرمانشاه، دکتر هدایت حاتمی در آیین تودیع و معارفه مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان کرمانشاه که روز دوشنبه(6 بهمن) برگزار شد، محیط زیست را یکی از مهمترین شاخص‌های توسعه یافتگی بعد از ایجاد ادبیات مشترک در خصوص توسعه دانست.

وی ادامه داد: علاوه بر اینکه باید کار و تلاش کنیم به صنعت توجه کنیم و توسعه ایجاد کنیم، باید محیط زیست را نیز حفظ کنیم.

به گفته این مسئول باید به سمت صنایعی پیش برویم که کمترین عارضه و آلایندگی را برای محیط زیست در پی دارد که این امر در حال نهادینه شدن در کشور ما و استان کرمانشاه است.

حاتمی با بیان اینکه نمی‌توان به بهانه اینکه نباید به محیط زیست صدمه بزنیم از توسعه دور شد، یادآوری کرد: می‌توان به گونه‌ای با پژوهشهای هوشمندانه صنایعی ایجاد کرد که نه به محیط زیست ضربه بزند و نه مانع توسعه یافتگی شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمانشاه از نگاه ویژه دولت تدبیر و امید به محیط زیست خبر داد و افزود: ما نیز تلاش می کنیم نگاه ویژه‌ای به محیط زیست داشته باشیم و با مدیران این حوزه تعامل برقرار کنیم.

وی در ادامه به پتانسیل‌های محیط زیستی کرمانشاه اشاره کرد و ادامه داد: ما در استانی زندگی می کنیم که پنج درصد زمین‌های خوب کشاورزی کشور را دارد، دارای منابع خوب آبی است، دو برابر متوسط کشوری بارندگی دارد وبیش از چهار هزار نقطه طبیعی و دیدنی در استان شناسایی شده است.

حاتمی ازوجود سراب‌ها و تالاب‌های فراوان در استان به عنوان یک پتانسیل دیگر یاد کرد و ادامه داد: ما همچنین سهم بسزایی در جنگل‌های بلوط زاگرس داریم.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمانشاه از چالش‌های محیط زیستی کرمانشاه نیز یاد کرد و بیماری بلوط، ریزگردها و مشکل رودخانه قره سو را از جمله مهمترین آنها برشمرد.

وی معتقد است: تخریب محیط زیست نیز از دیگر معضلات زیست محیطی کرمانشاه است که بخش عمده آن ریشه فرهنگی دارد و نیازمند آموزش است.

حاتمی همچنین به نرخ بالای بیکاری استان کرمانشاه اشاره کرد و ادامه داد: ما این نرخ را انکار نمی‌کنیم و از بیان آن ابایی نداریم، اما این مشکل مربوط به یک سال اخیر نیست و در کرمانشاه تاریخی شده است. آنچه که مهم است اینکه بتوانیم از پتانسیل‌هایی که داریم برای کاهش نرخ بیکاری استفاده کنیم.

وی تاکید کرد: اگرچه ما از نظر صنعت استان توسعه یافته‌ای نیستیم، اما از حوزه اکوتوریسم می توانیم پول زیادی دربیاوریم.

وی معتقد است: استفاده از پتانسیل‌های استان کرمانشاه در زمینه های مختلف و درآمد حاصل از آن می‌تواند حتی استان‌های همجوار را نیز حمایت کند و اگر کم کاری در این حوزه صورت گرفته ناشی از کوتاهی مسئولین و کارآفرینان است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمانشاه بر لزوم استفاده از ظرفیتهای محیط زیستی در ایجاد اشتغال در استان تاکید کرد و افزود: ما می‌توانیم از جاذبه های زیست محیطی پول دربیاوریم و در این حوزه شغل ایجاد کنیم.

حاتمی تالاب هشیلان را یکی از مهمترین این منابع دانست و تصریح کرد: تالاب هشیلان در هر کشور دیگری که واقع شده بود، به شدت مورد توجه قرار می‌گرفت و از آن پول به دست می‌آمد و ما هم باید آن‌را به یک قطب گردشگری تبدیل کنیم.

وی درادامه از زحمات مدیر کل پیشین محیط زیست کرمانشاه قدردانی کرد و از مدیرکل جدید خواست نقاط ضعف و قوت دوره پیشین را مدنظر قرار دهد و از آن تجربه گیرد.

به گفته این مسئول، مدیرکل جدید محیط زیست باید ایجاد اشتغال در حوزه محیط زیست را در دستور کار قرار دهد، اما در کنار آن از مواضع قانونی و به حق محیط زیست دفاع کند.

حاتمی اظهار کرد: نباید این دید و جود داشته باشد که کسی به محیط زیست نزدیک نشود و کار و صنعت ایجاد نشود.

وی همچنین بر لزوم همکاری بیشتر با سازمانهای مردم نهاد تاکید کرد و ادامه داد: باید از هر کسی که دوست دار محیط زیست است حمایت شود و راه برای ایجاد سمن‌های محیط زیست روان گردد.

حاتمی همچنین از مدیرکل جدید خواست برنامه های محیط زیستی را به سمت شهرستانها بکشد و برای هر کدام از شهرستانهای استان که قابلیت‌های منحصر به فردی دارند برنامه در نظر گیرد.

به گفته این مسئول، برنامه‌های محیط زیستی پول زیادی نمی‌خواهد و نباید نگران پول این برنامه‌ها بود.

وی عنوان کرد: از مدیر کل جدید توقع داریم کفش‌های پولادی بپوشد و هر روز برای گرفتن امتیازات زیست محیطی برای کرمانشاه پشت در سازمان محیط زیست باشد، زیرا کرمانشاه می‌تواند یک الگوی خوب برای حفاظت از محیط زیست در کشور شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمانشاه از مسئولین سازمان محیط زیست کشور نیز خواست به ریزگردها و معضلات جنگلهای بلوط توجه ویژه‌ای داشته باشند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۶ بهمن ۱۳۹۳ / ۱۵:۴۴
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 93110603339
  • خبرنگار :