محققان ناسا با همکاری محققان شرکت مایکروسافت نرم افزار جدیدی را طراحی کردهاند که امکان فعالیت مجازی بر سطح سیاره سرخ را با استفاده از یک فناوری پوشیدنی مخصوص فراهم میکند.
به گزارش سرویس فناوری ایسنا، مأموریت مریخنورد کنجکاوی از اوت 2012 میلادی (مرداد 91) در سیاره سرخ آغاز شد و در طی این مدت، تصاویر تهیه شده توسط مریخنورد بر روی صفحه نمایش رایانه مورد تجزیه و تحلیل قرار میگرفت.
اما با کمک نرمافزار OnSight و فناوری پوشیدنی مایکروسافت HoloLens، دادههای ارسالی از سوی مریخنورد به شکل اطلاعات بصری سهبعدی در اختیار محققان قرار خواهد گرفت.
نرمافزار OnSight که توسط محققان آزمایشگاه پیشرانه جت (JPL) ناسا طراحی شده است، امکان انجام اکتشافات مجازی بر سطح مریخ را برای محققان مأموریت مریخنورد کنجکاوی فراهم میکند.
این نرمافزار از دادههای واقعی مریخنورد استفاده کرده و شبیهسازی سهبعدی از محیط مریخ ایجاد میکند؛ محاسبات هولوگرافی در ترکیب با تصاویر رایانهای، ترکیبی از دنیای واقعی و مجازی را پیش روی محققان قرار خواهد داد.
از این طریق محققان میتوانند در محیط شبیهسازی شده سایت محل فعالیت مریخنورد کنجکاوی به انجام اکتشافات مجازی پرداخته و فعالیتهای تحقیقاتی جدید را برنامهریزی کنند.
به گفته محققان، نرمافزار OnSight به توسعه اکتشافات و به اشتراکگذاری نتایج تحقیقات در مریخ کمک میکند.
انتهای پیام