مدیرعامل شرکت آبفای استان اصفهان گفت: در حال حاضر میزان حجم سد زاینده رود حدود 240 میلیون متر مکعب است به طوریکه در فصل زمستان میزان ورودی آب 14 و میزان خروجی آب 17 مترمکعب است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه اصفهان، هاشم امینی در جلسه هماهنگی و ایجاد آمادگی جهت تأمین و توزیع و مصرف آب استان در سال 94 با اشاره به حجم محدود سد زاینده رود اظهار کرد: برنامههای راهبردی جهت تأمین، توزیع و مصرف آب شرب در تابستان 94 در دستور کار قرار گرفت و باید بر مبنای آن تلاش شود آب شرب مورد نیاز مشترکین در استان اصفهان تأمین شود. این در حالی است که بارندگی در فصل بارش بسیار محدود و ناچیز اعلام شده است.
وی هماهنگ بودن سامانه پایش فشار با سیستم تله متری را یکی از راههای توزیع عادلانه آب در اصفهان دانست و تصریح کرد: هماهنگی سامانه پایش فشار آب با سیستم تله متری تأثیر بسزایی در مدیریت هوشمند تأمین و توزیع عادلانه آب دارد و باید در استان اصفهان در بسیاری از مناطق سامانه پایش فشار با سیستم تله متری به صورت هماهنگ با یکدیگر بستر تأمین و توزیع آب شرب را به صورت پایدار فراهم سازند چراکه بدین روش میزان آب ورودی و خروجی به خوبی کنترل میشود.
رییس هیئت مدیره و مدیرعامل آبفا استان اصفهان با بیان اینکه در تابستان سال جاری برغم کمبود 3 مترمکعبی آب، جیره بندی در اصفهان صورت نگرفت، اظهارکرد: برخی از کارشناسان بر این باور بودند که با کمبود 3 مترمکعب احتمال جیره بندی آب در اصفهان وجود دارد، اما با این وجود تلاش و دانشی که فعالان صنعت آب و فاضلاب در استان اصفهان به کار گرفتند تابستان 93 با کمترین چالشی سپری شد و انتظار میرود که همه تلاشها جهت تأمین آب شرب مردم در تابستان 94 هم پیرامون این امر در دستور کار قرار گیرد.
امینی حفر و تجهیز چاهها را یکی از عوامل بسیار مؤثر در تأمین و توزیع آب شرب در تابستان 93 اعلام کرد و گفت: حفر و تجهیز چاهها در سال جاری کمک شایانی به تأمین و توزیع آب در تابستان کرد و مطمئناً به منظور تأمین آب شرب مشترکین در تابستان سال 94 با هماهنگی دستگاههای مربوطه حفر و تجهیز چاهها نیز در دستور کار قرار میگیرد . همچنین احداث حوضچههای کنترل فشار، نصب شیرهای کنترل دبی، افزایش زون بندی شبکههای آب برخورداری از سامانه متمرکز تله متری، کشف انشعابات غیرمجاز و رفع سریع حوادث آب از دیگر عوامل مؤثر در تأمین آب شرب است.
انتهای پیام