معاون توسعه فناوری معاونت علمی ریاست‌جمهوری عنوان کرد

پیش‌بینی ایجاد 20 هزار شرکت دانش‌بنیان تا پایان برنامه پنجم در کشور

معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری رییس جمهور گفت: هم‌ اکنون 1100 شرکت دانش بنیان در کشور فعال است که پیش‌بینی دولت برای پایان برنامه پنج ساله پنجم، 20 هزار شرکت است.

معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری رییس جمهور گفت: هم‌ اکنون 1100 شرکت دانش بنیان در کشور فعال است که پیش‌بینی دولت برای پایان برنامه پنج ساله پنجم، 20 هزار شرکت است.

علی وطنی در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری ایسنا منطقه چهارمحال و بختیاری، با اشاره به اختصاص هزار میلیارد تومان اعتبار به معاونت علم و فن‎آوری تخصیص، اظهار کرد: شرکت‌های دانش بنیان تاکنون 70 میلیارد تومان از این اعتبار را در قالب تسهیلات دریافت کرده‌اند.

وی افزد: شرکت‎های نوپا می‌توانند با دریافت 10 تا 300 میلیون تومان تسهیلات، فعالیت خود را آغاز کنند که میزان آن به طرح‌های ارئه شده بستگی دارد.

وطنی با بیان اینکه این شرکت‌ها برای دریافت وام به صندوق توسعه ملی معرفی می‌شوند، خاطرنشان کرد: صندوق توسعه و شکوفایی معاونت علم و فناوری رئیس جمهور برای حمایت از شرکت‌ها، لیزینگ 12 درصد به خریداران خواهد داد تا به تدریج تسهیلات را بازپرداخت کنند.

وی با بیان اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان تولید کننده، معادل 5 درصد از فروش خود را به صورت بلاعوض از معاونت علم و فناوری رئیس جمهور دریافت می‌کنند، گفت: این شرکت‌ها از طریق بودجه عمومی کشور نیز حمایت خواهند شد و تا 15 سال از پرداخت مالیات معاف می‌شوند.

وطنی از پرداخت 5 درصد هزینه‌های ثبت اختراع در خارج از طریق صندوق پژوهشگران و فناوران کشور نیز خبر داد و افزود: هم‌اکنون 1100 شرکت دانش بنیان در کشور فعال است که پیش‌بینی دولت برای پایان برنامه پنج ساله پنجم 20 هزار شرکت است.

وی در همین راستا خواستار تشکیل شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد دانشگاهی در سطح کشور شد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۱ دی ۱۳۹۳ / ۰۹:۵۷
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 93102111221
  • خبرنگار :