معاون هماهنگی و نظارت راهبردی شورای توسعه فرهنگ قرآنی با بیان اینکه برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن دانشجویان، حرکتی جهادی در سالی با همین نام است، گفت: این مسابقات، میتواند الگوی دستگاههای دیگر قرار بگیرد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، محمد انجمشعاع در گفتوگویی با اشاره به اینکه مسابقات بینالمللی قرآن دانشجویان مسلمان حرکتی اثرگذار است، گفت: این مسابقات و مسابقاتی در این سطح اثرگذاریهای خاص خود را خواهد داشت.
این فعال قرآنی کشور تصریح کرد: در چنین برنامههایی اصل حضور قرآن در جهان اسلام موضوعیت دارد چرا که موجب ایجاد همبستگی عمومی و وفاق دنیای اسلام خواهد شد، اساساً قرآن اصلیترین محوری است که همه اقشار در دنیای اسلام میتوانند به تبع این محور جمع شوند. خوشبختانه این موضوع در هیچ یک از ساختارهای جهان اسلام مورد غفلت واقع نشده و به نوعی به آن پرداخته شده است.
وی افزود: مسابقات بهترین محملی است که میتواند این وفاق اسلامی را به خود اختصاص دهد. بازتاب این مسابقات در دنیای اسلام همواره مثبت ارزیابی شده و مورد وثوق و اتفاق اکثر جوامع اسلامی قرار گرفته است. برگزاری مسابقات چه در بخش دانشجویی و چه در بخش غیردانشجویی از سوی کشورهای دیگر مورد وثوق قرار میگیرد.
انجمشعاع در ادامه برگزاری مسابقات قرآن آن هم در سطح بینالمللی را یک جریانسازی فرهنگی بیان و اظهار کرد: مقدمه برگزاری این مسابقات به رقابتهای قرآن دانشجویی در سطح کشور برمیگردد، بنابراین برگزاری این مسابقات ایجاد یک جریان فرهنگی مثبت از مراکز علمی کشور است که به سطح بینالمللی ختم میشود.
انجمشعاع در مورد این دوره از مسابقات بیان کرد: اصل این اتفاق یک رخداد بینالمللی است و به اعتقاد من نحوه برگزاری این مسابقات تا جایی که من دیدهام به مثابه یک حرکت جهادی در سال جهادی بوده است به این جهت که مدیریت این مسابقات به گونهای عمل کرده است که از کمترین امکانات بیشترین بهرهها را برده است.
وی خاطرنشان کرد: در همین مدل مسابقات، مسابقات دیگری هم برگزار میشود اما شاهد هستیم که ماهها زمان و هزینههای هنگفتی صرف میشود، اما اصل و خالص مسابقه با محتوای کمتر و پائینتری در حال اجرا است. خوشحال هستیم که مجموعه جهاد دانشگاهی با مدیریت جهادی این کار بزرگ را با کمترین مسئله انجام دادهاند.
معاون هماهنگی و نظارت راهبردی شورای توسعه فرهنگ قرآنی یادآور شد: برگزاری مسابقات در چنین سطحی قابل تسری است برای دستگاهها و نهادهایی که ادعای ساماندهی چنینی برنامههایی را دارند. این الگو الگویی است که قابل انتقال به سایر دستگاهها است.
انجمشعاع در پایان تصریح کرد: از برگزارکنندگان این مسابقات که با تلاش جهادی خود فعالیتهای قرآنی در جمهوری اسلامی ایران و اهتمام کشورمان به این برنامهها را به جهانیان نشان دادند نهایت قدردانی را دارم.
انتهای پیام