در گفت‌وگو با ایسنا

پزشکیان: تحریم به نفع هیچ کس نیست

نماینده مردم تبریز در مجلس با تاکید بر این که تحریم‌ها به نفع هیچ کس نیست اظهار کرد: زبان دیپلماسی زبان خاص خودش را دارد و این منطقی نبوده که رییس‌جمهور یک مملکتی بگوید سازمان ملل هر چه می‌نویسند بنویسد این‌ها کاغذ پاره است.

نماینده مردم تبریز در مجلس با تاکید بر این که تحریم‌ها به نفع هیچ کس نیست اظهار کرد: زبان دیپلماسی زبان خاص خودش را دارد و این منطقی نبوده که رییس‌جمهور یک مملکتی بگوید سازمان ملل هر چه می‌نویسند بنویسد این‌ها کاغذ پاره است.

مسعود پزشکیان در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در مورد تمدید مذاکرات و تجربه کشورهای مذاکره کننده از این دوره از مذاکرات اظهار کرد: معتقدم تحریم به نفع هیچ کس نیست؛ غیر از اسراییل، عربستان و آمریکا. ما نباید زیاد خوشحال باشیم که موفق نشدیم توافق کنیم چطور که الان اسراییل خوشحال است و دیروز هم نتانیاهو گزارش می‌داد که ما خوشحالیم که بالاخره به تفاهم نرسیده‌اند.

او با طرح این پرسش که چه کسانی از به تفاهم نرسیدن ما منفعت می‌برند؟ گفت: آن کسانی منفعت می‌برند که ما می‌گوییم دشمنان آن‌ها هستیم. وقتی دشمن ما خوشحال است که ما تفاهم نکردیم چه معنایی می‌تواند داشته باشد جز این که آن‌ها می‌خواهند تمام دنیا را در مقابل نظام جمهوری اسلامی ایران قرار دهند. پس ما نباید در دامی بیفتیم که آن‌ها پهن کردند.

این نماینده اصلاح‌طلب مجلس با بیان این که امیدوارم این مذاکرات به جایی برسد که وفاق بین‌المللی که علیه ایران ایجاد کرده بودند از دست برود و تنها عربستان و اسراییل و آمریکا بمانند نه این که همه دنیا علیه ما متحد شوند، گفت: اینها چارچوب بین‌المللی را قبول ندارند و زور می‌گویند.

پزشکیان هم‌چنین اظهار کرد: این هم منطقی نبوده که رییس‌جمهور یک مملکتی برود بگوید هر چه قدر سازمان ملل می‌نویسد بنویسد این‌ها کاغذ پاره است.

وی تصریح کرد: بنابراین مساله پیچیده‌تر از این‌هاست. آن‌ها مثل ما نیستند که قانونی بنویسند و دو ماه بعد تغییر دهند. قوانینی که آنجا نوشته می‌شود چارچوب و زمانی دارد و روی آن می‌نویسند و این گونه نیست که بگویند فردا از نظر و رای‌شان برگردند.

نماینده مردم تبریز در مجلس خاطرنشان کرد: قطعنامه‌هایی که سازمان ملل می‌نویسد فرایندی را طی می‌کند و به این سادگی که ما فکر می‌کنیم نیست اما خوب حل آن هم به این سادگی نیست.

او تاکید کرد: زبان دیپلماسی زبان خاص خودش را دارد به عنوان مثال آمریکا هر غلطی که دلش می‌خواهد می‌کند اما وقتی حرف می‌زند مدام از عدالت و حقوق بشر صحبت می‌کند در حالی که هر حرکت غیر حقوق بشری را او انجام می‌دهد اما زمانی خودش را نشان می‌دهد که از حقوق بشر دفاع می‌کند.

پزشکیان در پایان اظهار کرد: این گونه نیست که در زبان دیپلماسی مسوول اجرایی مملکتی می‌گوید اسراییل باید نابود شود. این برای آن‌ها بدان مفهوم است که ایران یک کشور غیرعقلایی است.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱۲ دی ۱۳۹۳ / ۱۲:۵۷
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 93101206207
  • خبرنگار : 71290