احمد خاتمی: طلاب،‌ مالک اشتر ولایت خواهند بود

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: به یاری خداوند طلاب،‌ مالک اشتر ولایت خواهند بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: به یاری خداوند طلاب،‌ مالک اشتر ولایت خواهند بود.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آیت‌الله سیداحمد خاتمی در جمع روحانیون، طلاب و اساتید حوزه‌های علمیه تهران در گرامیداشت حماسه 9 دی صبح امروز در مصلای تهران، اظهار کرد: جمعی که امروز در این اجتماع بزرگ شرکت کرده‌اند می‌خواهند شفاف بگویند که حوزه‌های علمیه یکپارچه در برابر فتنه ایستاده‌اند و خواهند ایستاد. به یاری خداوند طلاب خواهر و برادر مالک اشترهای ولایت خواهند بود و با سلاح بیان از دین محافظت خواهند کرد.

وی با اشاره به فتنه‌هایی که در طول تاریخ اسلام رخ داده آنها را به 13 دسته تقسیم کرد و افزود: فتنه جریانی است که باطل لباس حق بپوشد. من از صدر اسلام 13 فتنه را دسته‌بندی می‌کنم. فتنه حوادث پس از پیامبر، جریان ناکثین، جریان قاسطین، جریان مارقین، جریان قاسطین یعنی کسانی که ژست بی‌طرفی می‌گیرند،‌ جریان غلّات، جریان زیدیه، کیسانیه، جریان رندانه بنی‌عباس، جریان فتحیه، جریان ناقوسیه، جریان اسماعیلیه و جریان واقفیه که بعد از فتنه زمان پیامبر (ص) خطرناکترین جریان به حساب می‌آید.

امام جمعه موقت تهران در ادامه بیان کرد: فتنه 88 بسیار شبیه جریان واقفی‌ها است و امام صادق (ع) هم نام واقفی‌ها را فتنه‌گر گذاشت. من برای روشن شدن مطلب عناصر شکل‌دهنده فتنه را به سه عنصر اصلی تقسیم می‌کنم. یک عنصر که پای ثابت همه فتنه‌ها بوده خواص جاه‌طلب بوده‌اند. یعنی کسانی که دنیا آنها را گرفته بود. دنیاپرستی انسان را بیچاره می‌کند و دنیاپرستی سران فتنه هم پول بود.

وی اضافه کرد: انتخابات باشکوهی در سال 88 انجام شد و 85 درصد مردم پای صندوق‌های رأی آمدند که بی‌سابقه بود. آینده نشان داد که مردم با بصیرت به بعضی اشخاص نه گفتند و به آنها رأی ندادند. چرا که بعدها در جریان فتنه همین افراد کشور را به آتش کشیدند. بدعتی که می‌خواستند بگذارند ابطال انتخابات بود که البته رهبر معظم انقلاب در سال 88 از جمهوریت نظام دفاع کردند و فرمودند اگر حرفی دارید طبق قانون بگویید تا به آن رسیدگی شود و حتی 5 روز اضافی هم تعیین کردند. اما سران فتنه به چیزی کمتر از قدرت و حکومت فکر نمی‌کردند.

این عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عنصر بعدی فتنه را شبهه افکنی دانست و یادآور شد: در هرکدام از این 13 فتنه‌ای که نام بردم شبهه افکنی وجود داشته و در واقع شبهه پای ثابت همه فتنه‌ها بوده است. فتنه گران هم در سال 88 از شبهه استفاده کردند. واژه تقلب شبهه‌ای بود که آنها ایجاد کردند و به قول خودشان رمز عملیات فتنه بود. تهمت‌هایی که فتنه‌گران به نظام زدند گناه کبیره بود. در اسلامی که آبروی یک فرد مهم است آیا آبروی یک نظام مهم نیست؟ فتنه‌گران این دروغ را بارها گفتند و ناجوانمردانه حتی یک بار از دروغی که گفته بودند عذرخواهی نکردند.

وی با اشاره به عنصر سوم در فتنه، خاطرنشان کرد: سوءاستفاده از مقدسات عنصری دیگری است که فتنه‌گران از آن استفاده می‌کنند و نماد آن در قرآن مسجد ضرار است که پیامبر (ص) دستور داد آن مسجد را که به خانه تیمی تبدیل شده بود، بسوزانند و به زباله‌دانی تبدیل کنند. فتنه‌گران هم در سال 88 تا توانستند از مقدسات سوءاستفاده کردند. دیدید که چه تبلیغاتی با عکس امام (ره) انجام دادند و سعی کردند خودشان را به امام بچسبانند. در حالی که دروغ می‌گفتند. چون امام همه وجود خود را برای شکل‌گیری و پیشرفت این انقلاب گذاشته بود ولی فتنه‌گران با کاری که کردند انقلاب را تا لبه پرتگاه پیش بردند.

خاتمی در پایان اظهار کرد: نحوه برخورد ائمه با فتنه‌گران دو جور بوده است. با سران فتنه افشاگرانه برخورد می‌کردند و می‌گفتند باید آنها را منزوی کرد اما با بدنه فریب‌خورده فتنه بسیار مهرآمیز حرکت می‌کردند. در فتنه 88 هم همین کار صورت گرفت. چرا که باید دامن مهر نظام باز باشد و با روشنگری جوانانی که از آنها سوءاستفاده ابزاری شده به دل نظام بازگردند. ما و مسئولان سران فتنه را مدام دعوت به عذرخواهی کردیم. البته چند روز پیش آیت‌الله واعظ طبسی گفتند که حکم سران فتنه اعدام است چون مصداق بارز باغی هستند ولی باز هم می‌گوییم که توبه اصحاب فتنه راه‌حل مسأله را باز می‌کند. البته این باز شدن راه به این معنی است که با مهربانی برخورد کنند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۰ دی ۱۳۹۳ / ۱۱:۱۷
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 93101005253
  • خبرنگار : 71463