بر اساس تحقیق جدید دانشمندان دانشگاه لندن، فقر بر هوش کودکان دو ساله اثر میگذارد و اثرات آن با افزایش سن آنها، بیشتر میشود.
به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، در این تحقیق مشخص شد نمره هوشی کودکان محروم به طور متوسط در مقایسه با کودکان خانوادههای ثروتمند، شش نمره پایینتر بود. این گسست در طول دوران کودکی بیشتر شد و زمانی که این کودکان به سن نوجوانی میرسند، این تفاوت هوشی به سه برابر رسید.
دانشمندان دانشگاه لندن دادههای دریافتی بر روی 15 هزار کودک و والدینشان را به عنوان بخشی از «بررسی رشد آغازین دوقلوها» (Teds) مقایسه کردند. این بررسی دائم، ارتباطات ژنتیکی و اجتماعی-اقتصادی با هوش را کنکاش میکند.
در این پروژه پژوهشی، کودکان بین سنین دو و 16 ساله با استفاده از آزمونهای تلفن، اینترنت و والدینمحور، 9 بار ارزیابی شدند.
نتایج این بررسی نشان داد کودکان دارای پیشزمینه ثروتمندتر دارای فرصتهای بیشتر در آزمونهای بهره هوشی در سن دو سالگی نمره هوش بالاتری داشتند و با گذر زمان نمرات هوشی آنها بالاتر رفت.
این یافتهها رابطه بین بهره هوشی و وضعیت اقتصادی پایین را برجسته میکند و دانشمندان امیدوارند یافتههای جدیدشان تحقیقات آتی را به مکانیسمهای خاصی وارد کند که در آنها رابطه بین بهره هوشی و وضعیت اقتصادی پایین آشکار شوند.
جزئیات این پژوهش در نشریه Intelligence قابلمشاهده است.
انتهای پیام