شاخه منطقهای القاعده اعلام کرد، به خاطر قتل عامی که طالبان پاکستان در مدرسهای واقع در شهر پیشاور صورت داده "قلبهایشان آکنده از درد است" و از این شبه نظامیان خواست تا تنها نیروهای امنیتی را هدف بگیرند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، حمله به مدرسه پیشاور جان 149 تن را که اکثرا کودک بودند، گرفت.
اسامه محمود، سخنگوی شاخه جنوب آسیای القاعده در بیانیهای چهار صفحهای گفت: قلبهای ما به خاطر این رویداد آکنده از درد و غم است.
وی افزود: شکی وجود ندارد که جنایتها و اقدامات خصمانه ارتش پاکستان از حد گذشته و این درست است که ارتش پاکستان در راس بردگی آمریکا و نسل کشی مسلمانان قرار دارد اما این بدان معنا نیست که ما باید از مسلمانان مظلوم انتقام بگیریم.
این سخنگو ادامه داد: تفنگهایی که ما علیه دشمنان خدا یعنی آمریکا و رهبران دست آموزش و ارتشهای اسیرش گرفتهایم نباید به طرف کودکان، زنان و مردم مسلمان گرفته شود.
ایمن الظواهری، رهبر القاعده در سپتامبر سال جاری میلادی با هدف "به راه اندازی جهاد" در میانمار، بنگلادش و هند ایجاد شاخه جدید جنوب آسیای القاعده را اعلام کرد.
طالبان افغانستان نیز که تقریبا با تحریک طالبان پاکستان مرتبط است، ضمن محکوم کردن این حمله گفت: کشتن کودکان بیگناه مغایر با اسلام است.
پاکستان این حمله خونین را به عنوان حمله تروریستی 11 سپتامبر کوچک خود توصیف کرده و گفت: این حمله تغییر دهنده بازی در مبارزاتش علیه ترور است.
ارتش پاکستان از شش ماه گذشته حمله گستردهای را علیه پایگاههای طالبان و دیگر شبه نظامیان در مناطق قبیلهای نشین هممرز با افغانستان به راه انداخته است.
انتهای پیام