رییس سازمان ملی استاندارد اعلام کرد

خمیر مرغ فقط برای تولید خوراک دام مجاز است

رییس سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرد: خمیر مرغ تولیدی در کشور با کیفیت فعلی، در صورت انطباق با مقررات ملی فقط می تواند در تولید خوراک دام مورد استفاده قرار گیرد و مصرف انسانی ندارد.

رییس سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرد: خمیر مرغ تولیدی در کشور با کیفیت فعلی، در صورت انطباق با مقررات ملی فقط می تواند در تولید خوراک دام مورد استفاده قرار گیرد و مصرف انسانی ندارد.

به گزارش ایسنا، روز گذشته رییس سازمان دامپزشکی اعلام کرد که با تفاهم صورت گرفته میان سه سازمان استاندارد، دامپزشکی و غذا و دارو، استفاده از خمیر مرغ مجاز شده است، اما در این میان سازمان ملی استاندارد اعلام کرد که تاکنون هیچگونه تفاهم نامه ای مبنی بر بلامانع بودن استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس و همبرگر بین این سازمان با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان دامپزشکی کشور منعقد و امضاء نشده است.

طبق اعلام سازمان ملی استاندارد ایران استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی به دلیل مخاطرات بهداشتی و موضوع حلیت همچنان ممنوع است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۶ آذر ۱۳۹۳ / ۱۵:۰۷
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 93092615838
  • خبرنگار : 90136