رییس کمیسیون اصل 44 اتاق بازرگانی تهران تصریح کرد: دو گروه موج حذف کارت بازرگانی را پیگیری میکنند؛ یک گروه ایدهآلگرا هستند و از زمان جلوتر حرکت میکنند و گروه دیگر کسانی هستند که دل خوشی از بخش خصوصی و اتاق بازرگانی نداشته و علاقهای به تشکلها و حضور بخش خصوصی ندارند؛ بنابراین شعار حذف کارت بازرگانی را میدهند.
سید حمید حسینی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه یکی از مشکلات فعالان اقتصادی صدور مجوزهاست، اظهار کرد: باید با توجه به بستر قوانین و مقررات حرکت کنیم و افراطی عمل نکنیم.
به اعتقاد وی حذف کارت بازرگانی در شرایط فعلی کار درستی نیست.
حسینی با بیان اینکه در کشورمان هیچ تشکلی در بخش خصوصی وجود ندارد که بتواند مدافع فعالیتهای اقتصادی بخش خصوصی باشد، تاکید کرد: حذف کارت بازرگانی تضعیف اتاق بازرگانی را به دنبال دارد و این کار به ضرر اقتصاد کشور خواهد شد. لذا حذف یکباره کارت بازرگانی تبعات بدی خواهد داشت.
حسینی با بیان اینکه هیچ کشوری در دنیا وجود ندارد که کار بازرگانی را بدون مجوز انجام دهد گفت:به عنوان مثال در دوبی نیز که منطقه آزاد محسوب می شود وقتی شرکتی ثبت می شود حتما باید عضو اتاق بازرگانی باشد و مجوز تجارت را داشته باشد.
رییس کمیسیون اصل 44 اتاق بازرگانی تهران گفت: جامعه در حال حاضر پذیرش این موضوع را ندارد و با توجه به این که اتاق بازرگانی در صدور کارت بازرگانی سخت گیری می کند باز هم شاهدیم که از اخذ نکردن مالیات از واردات گلایه میشود.
عضو هیات نمایندگان اتاق ایران ادامه داد: سال آینده به عنوان مثال اگر دولت میخواهد 13 هزار میلیارد تومان از محل واردات درآمد داشته باشد و حدود 4000 میلیارد تومان از محل واردات مالیات اخذ کند، با توجه به نظارت اتاق بازرگانی در این زمینه با این حال نمی توان رصد لازم را داشت و مالیات را از همه اخذ کرد.
وی ادامه داد: اگر شرایط به گونه ای شود که هر کسی به راحتی کار تجارت را در کشور انجام دهد، درآمدهای فعلی دولت نیز از دست می رود.
رییس کمیسیون اصل 44 اتاق بازرگانی تهران گفت: به عنوان فعال بخش خصوصی شرایط را برای حذف کارت بازرگانی مهیا نمی بینم. البته می توان قیوداتی که در این زمینه گذاشته را حذف یا تسهیل کنیم و استعلام هایی که برای صدور این کارت باید از دارایی و مالیات گرفته شود حذف شود.
انتهای پیام