مشاور دبیرکل ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گفت: ترویج امر به معروف و نهی از منکر به کاهش آسیبهای اجتماعی منتهی میشود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه البرز، حجتالاسلام والمسلمین محمدحسین توانایی در مراسم معرفی دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان البرز خاطرنشان کرد: امر به معروف و نهی از منکر فریضهای است که به اصلاح جامعه و کاهش آسیبهای اجتماعی منتهی میشود.
وی اظهار کرد: احیای امر به معروف و نهی از منکر یکی از اهداف اساسی امام حسین (ع) برای قیام علیه یزید و یزیدیان بود و امام حسین (ع) با قیام خود درحقیقت برای اصلاح امت خود گام برداشت.
وی ادامه داد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر امروز وظیفه دارد برای احیای این فریضه در جامعه گام بردارد و اجازه ندهد برخی بیتفاوتیها در بین مردم رواج پیدا کند.
این مسئول تاکید کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر نباید در برابر ناهنجاریها و آسیبهای اجتماعی جامعه بیتفاوت باشد و باید طبق وظیفهای که برایش تعریف شده برای سلامت اجتماع تلاش کند.
توانایی یادآور شد: امر به معروف و نهی از منکر هیچ میانهای با بردن، بستن، درگیری، توهین و تعرض ندارد مگر در موارد خاص که در آن زمان دیگر اسمی از امر به معروف و نهی از منکر در میان نباشد.
وی گفت: بیتفاوتیهایی که ضرب المثلهایی همچون عیسی به دین خود موسی به دین خود همراه است را باید از میان مردم دور کرد.
وی یادآور شد: باید مردم دلسوزانه مراقب رفتار خود و دیگران باشند تا ماموریتهای پلیس به حداقل رسیده و پلیس به صورت قهری وارد عمل نشود.
مشاور دبیرکل ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر افزود: اگر این امر در جامعه و ادارات محقق شود خیلی از مشکلات و تخلفات در جامعه کاهش یافته و دیگر نیازی به مراجعه به کمیتههای انضباطی و حراستها نخواهد بود.
وی در پایان گفت: امر به معروف و نهی از منکر باید برمبنای دلسوزی و رفعت صورت بگیرد و قصد آمر به معروف و ناهی از منکر صرفاً باید اصلاح رفتار دیگران باشد.
انتهای پیام