/فلسطین، مسئله اصلی دنیای اسلام/

کلباسی: درگیر کردن کشورهای منطقه، هدف جریانات تکفیری است

قائم مقام سابق ستاد اقامه نماز گفت: کشورهای غربی با راه اندازی جریان‌های تکفیری در جهان اسلام در پی آن بودند که کشورهای منطقه با خود درگیر شوند و دیگر به سراغ دشمن اصلی خود نروند.

قائم مقام سابق ستاد اقامه نماز گفت: کشورهای غربی با راه اندازی جریان‌های تکفیری در جهان اسلام در پی آن بودند که کشورهای منطقه با خود درگیر شوند و دیگر به سراغ دشمن اصلی خود نروند.

حجت‌الاسلام والمسلمین کلباسی در گفت‌وگو با خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با اندیشمندان و مهمانان «کنگره جهانی جریان‌های تکفیری از دیدگاه علمای اسلام» اظهار کرد: هیچ شکی نیست که مسلمانان وقتی با یکدیگر متحد باشند هرگز زیر سلطه استکبار نمی‌روند و می‌توانند کار خود را به راحتی پیش ببرند. تاریخ هم این امر را ثابت کرده و هر سیاستمداری، اندک تعقلی داشته باشد به این نکته می‌رسد که وحدت سبب قدرت می‌شود.

وی تصریح کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در منطقه و دنیا بیداری اسلامی و قرآنی به وجود آمد و جریاناتی در جهان اسلام شروع شد که تاثیرات بسیاری در منطقه و جهان به جای گذاشت. این تاثیرات از افغانستان گرفته تا شمال آفریقا و سایر مناطق و حتی شبه جزیره عربستان را هم در بر گرفت.

قائم مقام سابق ستاد اقامه نماز ادامه داد: این فراگیری اسلام در جهان سبب شد صهیونیست‌ها به شدت عصبانی شوند. چرا که ماهیت آن‌ها یک ماهیت تجاوزکارانه است و شکل‌گیری جریانات اسلامی موقعیت آن‌ها را تهدید می‌کرد و آن‌ها این حرکات را در تضاد با مواضع درازمدت و کوتاه مدت خود می‌دیدند.

کلباسی افزود: آن‌ها برای از بین بردن این گونه فعالیت‌ها نقشه‌ها و طرح‌هایی ارائه دادند و درصدد تدبیر برآمدند. از جمله کارهای آن‌ها بالابردن طبع یا احساسات مذهبی خاص بود. ما گاهی احساسات قرآنی و اسلامی داریم که این احساسات بجا و درست است. ولی احساسات مذهبی خاص آسیب‌هایی به جا می‌گذارد. آن‌ها درصدد این کار برآمدند که شیعه را علیه سنی و سنی را علیه شیعه تحریک کنند و به مقدسات هتاکی و اهانت کردند حتی فرقه‌های کوچکی به راه انداختند که برنامه‌های آن‌ها را دنبال کنند.

وی گفت: یکی از ابزارهایی که در جهان اسلام به راه انداختند تکفیری‌ها بودند و با راه‌اندازی این گروه در پی آن بودند که کشورهای منطقه با خود درگیر شوند و دیگر به سراغ دشمن اصلی خود نروند. راه اندازی این حرکت مثل این است که خانواده‌ای برای سایرین تهدید باشد و افراد دیگر برای از بین بردن تهدید آن‌ها یک سری مشکلات خانوادگی برای آن‌ها به وجود می‌آورند و این حرکت سبب می‌شود که آن‌ها مشکلات خارجی را فراموش کنند و به نزاع داخلی بپردازند.

قائم مقام سابق ستاد اقامه نماز در پایان با اشاره به کنگره ضد تکفیر که در قم برگزار شد، تاکید کرد: امیدواریم با راه اندازی این همایش‌ها و حرکت‌ها و با پیگیری‌هایی که صورت می‌گیرد حرکت‌های آن‌ها را نابود کنیم و با تاسیس دبیرخانه این اهداف را به صورت مداوم دنبال کنیم. علمای جهان اسلام باید گرد هم جمع شوند و مردم را نسبت به خطرات تکفیری و کسانی که این فرقه را راه‌اندازی کرده‌اند آشنا کنند و عوارض و مضرات این نوع تفکرات را مطرح و نقد و بررسی کنند.

انتهای پیام  

  • چهارشنبه/ ۵ آذر ۱۳۹۳ / ۱۵:۴۷
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 93090503537
  • خبرنگار : 71461