امام جمعه موقت تهران گفت: اسلام و مسیحیت هر دو به آیندهای پاک اعتقاد دارند و اینکه آینده بشر چه خواهد بود و انسانها در آینده به کجا میرسند آیا به صلح و آسایش میرسند و آیا در آینده این اساس ناامنی که جهان را برهم زده از بین میرود؟ این مبحثی است که برای اسلام و مسیحیت مهم است.
به گزارش خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آیتالله امامیکاشانی در نهمین دور گفتوگوی دینی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با شورای پاپی گفتوگوی ادیان واتیکان با عنوان «گفتوگوی سازندهی مسلمانان و مسیحیان برای مصلحت جامعه» اظهار کرد: خداوند در سوره نساء میفرماید تمام مردم در پایان دنیا به عیسی بن مریم ایمان میآورند و شخصیت ایشان نه تنها در مسیحیت بلکه برای کل دنیا شناخته شده است و همه آنهایی که اهل کتاب هستند به عیسی بن مریم ایمان میآورند و این ایمان مختص یک منطقه و یا جمعیت خاصی نیست بلکه تمام جوامع بشری را در بر میگیرد.
امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: این مسئله که در پایان دنیا چه میشود برای همه ادیان مهم است. در قرآن آمده که در پایان جهان عدالت برپا خواهد شد و مسیحیت همین معنا را تصریح میکند. قرآن کریم میفرمایند جامعه بشری پس از ناامنی و خون ریزیها به امنیت میرسد و به عدالت سوق پیدا خواهد کرد و تمام جوامع بشر زیر قوه توحید و خداوند قرار میگیرد و آن روز، روز عدالت و امنیت است.
امامیکاشانی ادامه داد: در ابتدای خلقت ابراهیم خلیل الله آمد و به پیامبری مبعوث شد و پس از آن موسی بن عمران آمد و بعد از آن عیسی بن مریم. هر کدام به مناسبت زمان خود پیامبری بودند و پس از آن پیامبر اسلام مبعوث شد که یک برنامه دقیق و فراگیر را به بشر عطا کند.
کاشانی تصریح کرد: فرق قرآن با انجیل در این است که قرآن کلمه به کلمهاش وحی و سخن خداوند است. در مسیحیت وقتی یک کودک به دنیا میآید به او میگویند آینده تو قبر است ولی در اسلام برای لحظه به لحظه انسان وظایف و حقوقی را قرار دادند.
وی در پایان گفت: این همایش و گفتگوها را باید در سطح مقالات بالاتر ارائه بدهیم و اینکه مشخص کنیم پایان جهان به سوی جنگ میرود یا به سمت صلح و امنیت میرود این وظیفه دانشمندان و اندیشمندان است که باید این بحث را گسترش بدهند.
انتهای پیام