افزایش امید به زندگی بیمار سرطانی با کاشت پاشنه پای چاپ سه‌بعدی

محققان استرالیایی یک پاشنه پای چاپ سه‌بعدی تولید کرده‌اند که مبتلایان به سرطان استخوان پاشنه پا را از قطع پا نجات می‌دهد

محققان استرالیایی یک پاشنه پای چاپ سه‌بعدی تولید کرده‌اند که مبتلایان به سرطان استخوان پاشنه پا را از قطع پا نجات می‌دهد

به گزارش سرویس علمی ایسنا منطقه خراسان، چاپ سه‌بعدی به آهستگی اما با اطمینان کافی راه خود را در آناتومی بدن انسان باز کرده و بجای آرواره‌های آسیب‌دیده، مهره‌های سرطانی و لگن‌های تغییر شکل‌یافته قرار گرفته است و آخرین نمونه آن یک پاشنه پا است که زندگی را به یک بیمار سرطانی 71 ساله که در معرض قطع پا قرار داشته، برگردانده است.

لن چندلر چندی پیش به سرطان استخوان پاشنه پا متبلا شده بود و پزشکان بیمارستان سنت وینسنت در ابتدا خواستند پای وی را از زانو به پائین قطع کنند. اما با مشاوره کارشناسانی از سازمان تحقیقات صنعتی و علمی کامن‌ولث استرالیا که سال گذشته با تولید یک سم اسب تیتانیومی چاپ سه‌بعدی، انقلابی در این صنعت ایجاد کرده بودند، توانستند تنها بخش پاشنه را برداشته و این کاشت را جایگزین کنند.

از ویژگی‌های مهم این کاشت می‌توان به حفره‌هایی که نخهای بخیه در آنها جای گرفته، سطح نرم برای تماس با استخوانها و سطوح زبرتر برای چسبندگی به بافت‌ها اشاره کرد.

این ایمپلنت در ماه ژویئه سال جاری بر ریو پای چندلر کاشته شد و چندی قبل پزشکان از بهبود توانایی راه رفتن وی خبر دادند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۳ آذر ۱۳۹۳ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 93090301835
  • خبرنگار :