ساخت یک نانودارو برای مقابله با ابولا

نانوویریسیدیز ایده جدیدی برای ساخت داروی ضد ابولا ارائه کرده است. این شرکت موفق به ساخت لیگندهایی شده که به راحتی ویروس را به دام می‌اندازد. براساس این راهبرد، داروی nanoviricide® که توسط این شرکت ساخته شده در حال طی مراحل آزمایشی خود است.

نانوویریسیدیز ایده جدیدی برای ساخت داروی ضد ابولا ارائه کرده است. این شرکت موفق به ساخت لیگندهایی شده که به راحتی ویروس را به دام می‌اندازد. براساس این راهبرد، داروی nanoviricide® که توسط این شرکت ساخته شده در حال طی مراحل آزمایشی خود است.

به گزارش سرویس فناوری ایسنا، نانوویریسیدیز یک شرکت نانودارویی است که روی توسعه نانوداروهای ضدویروسی فعالیت می‌کند. این شرکت اخیراً پیشرفت‌هایی در برنامه تولید داروی ضد ابولا داشته است به طوری که موفق به تولید چندین داروی پیشنهادی برای مبارزه با این بیماری شده است که باید مورد آزمایش قرار گیرند.

ایوژن سیمور مدیرعامل این شرکت، اطلاعات جدیدی درباره برنامه تولید دارو ضد ابولا منتشر کرده است. این اطلاعات در کنفرانسی در نیویورک و در راستای شیوع ابولا در آفریقا منتشر شده است. سیمورد مشکلات موجود در مسیر کنترل بیماری ابولا را تشریح کرد. او تجربیات متعددی از حضور در مناطقی که این بیماری شیوع یافته دارد. سیمور پیش از این روی بیماری ایدز در آفریقا، شرق اروپا و آسیا کار کرده بود.

این شرکت اخیراً داروهای منتخبی برای مبارزه با ابولا ارائه کرده که آزمایش‌های حیوانی آن زیر نظر مؤسسه تحقیقات پزشکی ارتش آمریکا انجام شده است. نانوویریسیدیز اعلام کرد که برنامه ساخت داروی ضد ایبولای خود را با توجه به گسترش این بیماری در جهان تسریع کرده است.

یکی از این داروها، نانوویریسیدیز، nanoviricide® است که از دو بخش مختلف تشکیل شده که به یکدیگر متصل هستند: بخش اول یک لیگند متصل شونده به دارو بوده که از روی گیرنده‌های سلول میزبان که ویروس به آنها متصل می‌شود تقلید شده است. بخش دوم نیز یک زنجیره پلیمری بوده که شباهت زیادی به سطح سلول‌های میزبان دارد که ویروس به آن‌ها متصل می‌شود.

اخیراً پیشرفت‌های زیادی در نمایان شدن اهمیت گیرنده‌های سطح سلول و فاکتورهایی که ویروس از آن‌ها برای اتصال به سلول استفاده می‌کند، انجام شده است. با درک این مکانیسم‌ها، این شرکت موفق به طراحی مجدد لیگندهای ضدابولا شده است.

دانیل دیوان از مدیران شرکت نانوویریسیدیز می‌گوید: «ما معتقدیم که لیگندهای ضدابولا باید روی داروهای قدیمی منتخب ضدابولا قرار گیرند. با این راهبرد، ویروس ابولا قادر به فرار کردن نخواهد بود حتی اگر از جهش‌های سریع برای این کار استفاده کند زیرا ما از لیگندهایی برای به دام انداختن آن‌ها استفاده می‌کنیم که این ویروس به آن‌ها برای اتصال به سلول نیاز دارد.»

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲ آذر ۱۳۹۳ / ۱۰:۳۴
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 93090200938
  • خبرنگار :