استاندارد ملی پنیر خامه‌ای با چربی گیاهی باطل شد

طبق توافق سازمان ملی استاندارد و وزارت بهداشت، استاندارد ملی پنیر خامه‌ای با چربی گیاهی از جمله روغن پالم باطل شد.

طبق توافق سازمان ملی استاندارد و وزارت بهداشت، استاندارد ملی پنیر خامه‌ای با چربی گیاهی از جمله روغن پالم باطل شد.

به گزارش ایسنا، پیرو بیانیه مشترک سازمان ملی استاندارد ایران با سازمان غذا و دارو در خصوص استفاده از روغن پالم در فرآورده های لبنی و بخشنامه صادر از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر بازنگری استفاده از چربی گیاهی در فرآورده های لبنی، در هزار و سیصد و هفتاد و چهارمین اجلاسیه کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی، استاندارد ملی ایران با عنوان " پنیر خامه ای با چربی گیاهی - ویژگی ها و روش های آزمون" با حضور نماینده سازمان غذا و دارو و سایر صاحب نظران و کاربران ابطال شد.

طبق اعلام سازمان ملی استاندارد، با ابطال این استاندارد، هیچگونه پروانه کاربرد نشان استاندارد ملی ایران درخصوص محصول مذکور صادر نخواهد شد.

همچنین بر این اساس استفاده از چربی های گیاهی از جمله روغن پالم نیز در این فرآورده ممنوع است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۸ آبان ۱۳۹۳ / ۱۶:۳۵
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 93082815274
  • خبرنگار : 90136