دبیر جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی:

المپیاد ملی طرح کسب و کار دانشجویی به جشنواره اضافه شد

دبیر جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی گفت: المپیاد ملی طرح کسب و کار دانشجویی به یازدهمین دوره جشنواره ملی فن آفرینی اضافه شده و برگزاری این المپیاد را وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر عهده جشنواره گذاشته است.

دبیر جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی گفت: المپیاد ملی طرح کسب و کار دانشجویی به یازدهمین دوره جشنواره ملی فن آفرینی اضافه شده و برگزاری این المپیاد را وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر عهده جشنواره گذاشته است.

سروش علیمرادی در گفت‌وگو با خبرنگار علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان، درباره یازدهمین دوره جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی اظهار کرد: هدف از برگزاری جشنواره، توسعه کسب و کارهای دانش بنیان در کشور است و به طور کلی فرآیند تبدیل دانش به ارزش در بخش‌های مختلف شکل گرفته است.

وی افزود: افرادی که ایده دارند تشویق می‌شوند تا ایده خود را به طرح کسب و کار تبدیل کنند. همچنین جشنواره کمک می‌کند تا مسیر ارتباطی بین طراحان کسب و کار و سرمایه گذاران ایجاد شود.

دبیر جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی اضافه کرد: در این دوره بخش المپیاد ملی طرح کسب و کار دانشجویی به جشنواره اضافه شده و برگزاری این المپیاد را وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر عهده جشنواره گذاشته است.

وی ادامه داد: هدف از اضافه کردن المپیاد ملی طرح کسب و کار به جشنواره ملی فن آفرینی را انجام فعالیت‌های فرهنگی در سطح دانشگاه‌های سراسر کشور و فعال کردن دانشجویان دانشگاه‌ها در بحث کسب و کار و تبدیل دانش به ارزش است.

علیمرادی به بحث‌های اجرایی جشنواره اشاره و اظهار کرد: در این دوره سعی شده است تا پارک‌های علم و فناوری استان‌ها درگیر شوند و به عنوان عامل جشنواره در استان‌ها و دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند و برگزیدگان استانی را به جشنواره معرفی خواهند کرد.

وی خاطرنشان کرد: جشنواره ملی فن آفرینی در 17 تا 19 اردیبهشت ماه سال 1394 برگزار و محل برگزاری آن تا چند روز آینده مشخص خواهد شد.

دبیر جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی به جوایز بخش‌های مختلف اشاره کرد و گفت: جوایز در بخش فن آفرینان از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان اعطا می‌شود، جوایز بخش طراحان کسب و کار و المپیاد طرح کسب و کار دانشجویی توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعطا می شود.

وی تصریح کرد: شرکت کنندگان در بخش المپیاد طرح کسب و کار دانشجویی باید حتما دانشجو باشند اما در بخش آزاد طرح کسب و کار محدودیت خاصی وجود ندارد. شرکت کنندگان در بخش فن آفرینان حتما باید از شرکت‌های بخش خصوصی باشند.

علیمرادی با بیان اینکه در 10 دوره گذشته از جشنواره معمولا استقبال از طرف شرکت‌های بخش خصوصی و دانشجویان مناسب بوده است، افزود: افراد برای شرکت در بخش‌های مختلف جشنواره و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت اینترنتی www.shtf.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۵ آبان ۱۳۹۳ / ۱۰:۵۲
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 93082512682
  • خبرنگار :