یک عضو هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی معتقد است عدهای اقلیت در مجلس در رای اعتماد به وزیرعلوم نگاه سیاسی دارند اما اسم لجبازی گذاشتن بر روند پیش گرفته توسط دولت و مجلس منصفانه نیست.
سیدشریف حسینی با حضور در غرفه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها، در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی این رسانه با اشاره به معرفی دانش آشتیانی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم، گفت: وزارت علوم بزرگترین وزارتخانه موجود در بخش علمی کشور است که از طرفی با دانشجوهایی سر کار دارد که همه روشنفکر و پرسشگر بوده و از طرفی با اساتیدی کار میکند که جزو اندیشمندان و دانشمندان این جامعه و ذخیره علمی ما هستند.
وی ادامه داد: کسی باید به این وزارتخانه بزرگ تکیه دهد که شاخصههایی همانند توانمندی، تجربه، تخصص، سلامت و دانش را داشته باشد.
نمایندگان لجاجتی برای رای اعتماد به وزرای پیشنهادی علوم ندارند
این عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی، مجلس با تاکید بر اینکه ارتباط و تعامل میان مجلس و دولت ارتباط خوب و سالمی است، خاطرنشان کرد: نمایندگان مجلس لجاجتی برای رای اعتماد به وزرای پیشنهادی ندارند هر چند نگاه سیاسی در عدهای وجود دارد اما این نگاه غالب مجلس نیست و چنین نگاهی برای تعدادی اقلیت است.
هیچ نمایندهای از دیگری نمایندهتر نیست
حسینی در ادامه گفت: چند موضوع باید در این رابطه رعایت شود؛ یکی اینکه دولت به مجلس مخصوصا با نمایندهها تعامل مناسبی برقرار کند چرا که هیچ کس نمایندهتر از دیگری نیست و دولت باید این را بداند.
وی افزود: موضوع دیگر اینکه دولت باید ارتباط بیشتری با نمایندهها پیدا کند چرا که این نزدیکی موجب میشود کارهای دولت بهتر پیش برود و در حال حاضر ارتباط نزدیکی میان دولت و شخص نمایندگان وجود ندارد و معاونتهای پارلمانی باید این جاده دو طرفه را ایجاد کنند.
نماینده مردم اهواز در مجلس با بیان اینکه نمایندگان غالبا بر حسب نگاه سیاسی به وزیر رای نمیدهند، تصریح کرد: اکثریت نمایندگان بر حسب شرایط موجود در روز رای اعتماد و با توجه به صحبتهای مخالفان و موافقان تصمیم میگیرند و رای از پیش تعیین شدهای وجود ندارد و اکثرا به برنامههای ارائه شده توسط وزیر پیشنهادی توجه میکنند.
این عضو هیات رییسه مجلس افزود: اسم لجبازی گذاشتن بر این کار مجلس و یا بر معرفی گزینههای پیشنهادی دولت کار درستی نیست.
تاکنون هیچ گزینهای از مجلس به دولت برای وزارت علوم پیشنهاد نشده است
حسینی در ادامه گفت: تاکنون هیچ گزینهای از مجلس به دولت پیشنهاد نشده است و البته از لحاظ قانونی این موضوع مشکلی ندارد و دولت میتواند با هر کسی در این خصوص مشورت کند اما تا به امروز هیچ مشورتی با مجلس انجام نشده و از مجلس هم هیچ گزینهای مطرح نبوده است.
وی خاطرنشان کرد: آقای روحانی از ابتدا اعلام کرد به این دلیل از مجلس برای کابینه استفاده نمیکند که مردم آن منطقه از داشتن نماینده محروم نشوند.
نماینده مردم اهواز در مجلس با بیان اینکه در حال حاضر هیچ اختلافی میان دولت و مجلس وجود ندارد، تصریح کرد: روسای دو قوه تعامل مناسبی با یکدیگر دارند و این موضوع قابل توجهی است.
لاریجانی به دنبال کار حزبی نیست
حسینی در ادامه گفتوگوی خود با ایسنا در خصوص برخی اخبار مبنی بر تشکیل حزب به ریاست علی لاریجانی گفت: اگر کسی بخواهد حزبی تشکیل دهد این کار را سال آخر نمایندگی دور دوم نمیکند و همان سال اول با شروع ریاست مجلس این موضوع را پیگیری میکند و من به عنوان کسی که در هیات رییسه مجلس هستم تاکنون بحثی در خصوص تشکیل حزب توسط آقای لاریجانی نشنیدهام و در کل به نظر میرسد که آقای لاریجانی به دنبال کار حزبی نیست.
این عضو هیات رییسه مجلس در ادامه درباره انتخابات آینده مجلس، اظهار کرد: قطعا انتخابات آینده مجلس انتخاباتی حساس است و مطمئنا این انتخابات رقابتی بین احزاب خواهد بود که تنور انتخابات را گرم میکنند.
حسینی یادآور شد: نوع نگاه رقابتی نگاه زیبایی است در حالیکه نگاه تقابلی نگاه خوبی نیست.
وی در خصوص حضور و عملکرد دو جناح چپ و راست در این انتخابات، گفت: از طرفی دوستان چپ و اصلاحطلب که دولت تمایل بیشتری به آنها دارد در صحنه حاضر میشوند و از طرف دیگر اصولگرایان همیشه در صحنه رقابت بوده و سهمی داشتهاند و این رقابت، رقابتی در کشور ما و در جمهوری اسلامی است و قطعا هیچگاه به تقابل نمیرسد.
اصلاحطلبان تبحرهای خاص خود را در انتخابات دارند
نماینده مردم اهواز در مجلس با اشاره به انتخاب لیدر و رهبر برای اصولگرایان، گفت: اینکه چه کسی رهبری اصولگرایان را عهدهدار شود تصمیمی است که باید بزرگان اصولگرا بگیرند و تا شانزده ماه دیگر که تا انتخابات باقی است این فرصت را دارند که بررسی کنند چه کسی قابلیت رهبری اصولگرایان را خواهد داشت.
حسینی خاطرنشان کرد: نوع نگاه اصولگرایان برای انتخاب لیدر و رهبر متفاوت است و این تصمیمی شورایی است که چه کسی و با چه شرایطی میتواند لیدر اصولگرایان باشد.
این عضو هیات رییسه مجلس در خصوص وضعیت و عملکرد اصلاحطلبان نیز گفت: اصلاحطلبان برنامهها و تبحرهای خاص خود را در بحث انتخابات دارند و شرایطشان با توجه به بحث اعتدال و اصلاحطلبی که در این دولت وجود دارد بهتر شده اما در مجموع نگاه مردم ما نگاه خدمتی است و حزبی نگاه نمیکند و اگر لیستی هم ارائه شود مردم به کسانی رای میدهند که به دنبال خدمت به مردم باشند.
انتهای پیام