حدود هفت ماه از نامهای که سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به دولت نوشت تا به کارگاههای تولیدی صنایع دستی، بویژه کارگاههای شیشه که پس از حذف یارانهی حاملهای انرژی ورشکسته یا تعطیل شدند کمک شود، میگذرد و هنوز پاسخی به آن داده نشده است.
با اینکه معاون صنایع دستی چندی پیش در سخنانی اعتراض آمیز به نتیجه نگرفتن از این نامه نگاریها اشاره کرد، اما ظاهرا به نظر میرسد این موضوع در اولویت دولت نیست.
بهمن نامورمطلق با حضور در غرفه ایسنا در بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها درباره جزئیات این نامه اظهار کرد: درخواستی توسط دکتر سلطانیفر برای دکتر جهانگیری فرستادیم و در آن نامه این موضوع که سهم هنرمندان صنایع دستی از هدفمندی یارانهها داده نشده و هنرمندان صنایع دستی منتظرند تا وعدههایی که برای هدفمندی یارانهها داده شده بود محقق شود، نوشته شد.
او افزود: بسیاری از هنرمندان بر اثر افزایش حاملهای انرژی، قیمت تمام شده کالاهایشان چندین برابر افزایش پیدا کرده است و این امر موجب شد که قدرت رقابت با کشورهای دیگر را از دست بدهند. دولت وعده داده بود که بخشی از رایانهها برای تولید به ویژه تولید صنایع ملی ما صرف شود و هنرمندانی که هنر ملی ما را تولید میکنند، منتظرند که حمایت بیشتری از آنها صورت بگیرد، اما تا کنون جوابی به آن داده نشده است.
معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری همچنین درباره بیمه هنرمندان بالای 50 سال بیان کرد: این موضوع پیگیری و کارشناسی شد، اعتبار لازم برای آن نیز برآورد شد اما متاسفانه دولت، اعتباری به آن اختصاص نداد چون امسال وضعیت بودجه دولت خوب نبود.
نامور مطلق اظهارامیدواری کرد: بتوانیم برای سال آینده بخشی از هنرمندان بالای 50 سال را بیمه کنیم زیرا هنرمندان این حوزه موجب افتخار کشور ما هستند، ما نیز به آنها افتخار میکنیم و حداقل کاری که میتوانیم انجام دهیم بیمه کردن آنهاست. امیدوارم در برنامه جدید این آرزوی هنرمندان پیشکسوت که بیمه شدن است، محقق شود.
انتهای پیام