نایبرییس اول فدراسیون فوتبال با بیان اینکه در نامه رسمی از زحمات وینگادا تشکر کردیم، گفت: فدراسیون برای کرانچار یا هر مربی دیگر حداکثر به اندازه قراردادی که با وینگادا بسته میتواند هزینه کند.
سید هادی آیتاللهی در گفتوگو با ایسنا، درباره نتایج آخرین مذاکرات با زلاتکو کرانچار برای سرمربیگری تیم ملی فوتبال امید اظهار کرد: بنده در جریان این موضوع نیستم و هر کاری در این باره انجام شده را شخص حبیب کاشانی انجام داده است.
** کاشانی به تنهایی کار را تمام نمیکند
وی در پاسخ به اینکه آیا قرار است کاشانی کار را تمام کند، خاطرنشان کرد: خیر، مذاکره با مربیان مختلف از جمله زلاتکو کرانچار بر عهده اوست و قرار است پس از مذاکراتی که با این مربیان دارد، گزارش آن را به کمیته فنی و توسعه فدراسیون بدهد. این گزینهها شامل مربیان ایرانی و یک مربی خارجی یعنی زلاتکو کرانچار است. مربی ایرانی هم همان کسانی هستند که پیش از این کاشانی از آنها نام برده بود.
** فدراسیون در حد قرارداد وینگادا میتواند با کرانچار توافق کند
نایب رییس اول فدراسیون فوتبال در پاسخ به اینکه تفاهم مالی با کرانچار چگونه خواهد بود، به ایسنا گفت: منابع مالی فدراسیون برای عقد قرارداد با سرمربی جدید تیم ملی امید، کرانچار یا هر مربی دیگر حداکثر به اندازه مبلغ قراردادی است که با نلو وینگادا توافق شده بود. اینکه این موضوع با احتساب غرامت پرداختی به وینگادا هست یا خیر جزو مسائل ریز مالی بوده که رییس فدراسیون درباره آن تصمیم لازم را میگیرد.
به گزارش ایسنا، قرارداد فدراسیون با نلو وینگادا به مبلغ 360 هزار دلار برای یک سال است که فدراسیون تاکنون 90 هزار دلار به این مربی پرداخت کرده و قسط دوم قرارداد او به مبلغ 90 هزار دلار برای سه ماهه دوم سال به اضافه غرامت فسخ قرارداد به میزان 60 هزار دلار باقی مانده است.
** در نامه رسمی از زحمات وینگادا تشکر کردیم
آیتاللهی در پاسخ به اینکه ظاهرا وینگادا از نوع قطع همکاری با او ناراحت شده و گفته نامه رسمی از سوی دبیرکل فدراسیون یا سایر مدیران آن به دستش نرسیده خاطرنشان کرد: روابط بینالملل فدراسیون ایمیلی را برای وینگادا فرستاده بود که وینگادا هم درخواست نامه کرد. ما هم نامهی رسمی را دیروز برای او فرستادیم و از زحماتش در مدتی که با فدراسیون همکاری داشته تشکر کرده و عنوان کردیم که امیدواریم در مراحل دیگر بتوانیم از توانمندیهای این مربی استفاده کنیم. در این نامه آمده است که کارکرد او تا تاریخ مشخص شدهای محاسبه خواهد شد و از الان به بعد قطع همکاری را به وی اعلام میکنیم.
** حق هیات رییسه است که از کمیتههای فدراسیون سوال کند
نایب رییس اول فدراسیون در واکنش به انتقادهایی که بعضی اعضای هیات رییسه فدراسیون از جمله غلامرضا بهروان نسبت به عملکرد کمیته فنی مطرح کرده است نیز به ایسنا گفت: این حق هیات رییسه است که از هر کمیتهای سوال کند. طبق قانون، اعضای هیات رییسه میتوانند در تمامی جلسات کمیتهها و اساسا جلساتی که در مجموعه فدراسیون برگزار میشود، شرکت کنند و عملکرد آنها را از نزدیک ببینند. کمیته فنی هم یکی از همین کمیتههاست.
** بازیهای آسیایی اینچئون و تورنمنتهای تدارکاتی معیاری درستی درباره وینگادا نبود
وی ادامه داد: اما درباره انتخابهایی که کمیته فنی فعلی با مسئولیت بنده داشته باید بگویم که هیچ کدام از مربیان تیمهای ملی نونهالان، نوجوانان و جوانان در زمان حضور من در راس کمیته فنی انتخاب نشدند. حتی کادر فنی تیم امید هم همان کادر فنی بودند که با علیرضا منصوریان کار میکردند. تنها یک مربی یعنی مسعود مقیم به این جمع اضافه شد و دلیلش هم کار کردن تمامی بازیکنان امید در سالهای گذشته با این مربی پایه بود. از طرفی درباره وینگادا هم این موضوع قابل دفاع است که نتایج تیم امید در تورنمنتهای آمادهسازی نمیتواند چندان مورد محاسبه قرار گیرد، ضمن اینکه نتیجهای که در بازیهای آسیایی اینچئون به دست آمد هم حاصل دخالتها و تحمیلهایی بود که به این تیم شد. از این منظر هم نمیتوانیم خیلی از وینگادا انتقاد کنیم.
** حاضرم در دوره خودم نسبت به صفر تا 100 کار کمیته فنی پاسخگو باشم
آیتاللهی با بیان اینکه کمیته فنی در دوره فعلی با مدیریت او حاضر است درباره عملکردش از صفر تا 100 به هیات رییسه فدراسیون پاسخگو باشد گفت: از وقتی ما کارمان را شروع کردیم نسبت به عملکردمان پاسخگو خواهیم بود و من نمیتوانم درباره کمیته فنی که پیش از در آن حضور نداشتهام صحبت کنم اما در هر حال آماده پاسخگویی به هیات رییسه هستیم.
** نقد مسوولیت داشتن اعضای کمیته فنی در امور اجرایی را وارد میدانم
وی در پاسخ به اینکه برخی منتقدان عنوان میکنند که چطور افرادی که عضو کمیته فنی هستند، در تیمهای پایه مسئولیتهای اجرایی و مربیگری میگیرند، حال آنکه این موضوع نمیتواند اتفاق درستی باشد، گفت: هر کسی در هر مسئولیتی که به او سپرده میشود باید کار خودش را بکند. تا حدودی این نقد وارد است اما بحث شرایط زمانی هم مطرح است و شاید به خاطر همین شرایط زمانی تصمیمهایی گرفته شده است. ما امیدوار بودیم تیم امید با حضور وینگادا به نتیجه لازم میرسد و فشارهایی که به این تیم وارد شد به خاطر عدم شناخت از رده تیم امید بود. کمیته فنی به هیچ وجه راضی نبود تیم امید با نفرات جدید اضافه شده به اینچئون برود.
** بازیهای آسیایی را فدای جام ملتها کردیم
آیتاللهی در واکنش به اینکه اگر نظر کمیته فنی فدراسیون این بوده که تیم امید بدون بازیکنان اضافه شده به اینچئون برود و وینگادا هم موافق این مسئله بوده پس چطور فدراسیون زیر بار دخالتهای بیرونی رفته است، گفت: بحث استفاده از بازیکنانی بود که میتوانند در تیم امید حضور داشته باشند تا این تیم به مدال برسد. اگر ما میخواستیم از تمام ظرفیت بازیکنان زیر 23 سال ایران در اینچئون استفاده کنیم، باید لیگ را تعطیل کرده و تیمی را متشکل از بازیکنان توانمند باشگاهها به کره جنوبی میبردیم تا در اینچئون مدال بگیرند اما تعطیلی لیگ برنامههای تیم ملی بزرگسالان را دچار مشکل میکرد و طبیعتا این تیم نمیتوانست برای جام ملتها آمادهسازی خوبی داشته باشد. بنابراین فدراسیون آمادهسازی منظم تیم ملی بزرگسالان برای حضور در جام ملتها را اولویت نخست قرار داد و بر همین اساس لیگ را تعطیل نکرد.
** میدانستیم با نفرات جدید اضافه شده هم در اینچئون مدال نمیگیریم!
وی افزود: با این تصمیم ما میتوانستیم از بازیکنان محدودی در تیم امید استفاده کنیم هرچند بارها اعلام کردیم این تیم با وجود 7 بازیکن جدید باز هم شانسی برای کسب مدال ندارد اما پذیرفته نشد و نهایتا فدراسیون مجبور شد زیر بار این تصمیم برود! همین شد که تیمی مخلوط از بازیکنان 21 و 23 سال به بازیهای آسیایی رفت و ما از قبل پیشبینی نتیجه نگرفتن آن را داشتیم. واقعیت این است که معلوم بود تیم ایران صرفا برای حضور در بازیها به اینچئون میرود. اگر فقط با بازیکنان آیندهدار تیم امید، میرفتیم نتایج تیم هم توجیه داشت چرا که واقعا به این بازیها صرفا نگاه تدارکاتی داشتیم و میخواستیم دستاوردی حاصل کنیم.
** فعلا هیچ گزینهای برای سرمربی تیمهای جوانان و نوجوانان نداریم
نایب رییس اول فدراسیون در پاسخ به اینکه ظاهرا اسامی برای سرمربی تیمهای ملی جوانان و نوجوانان از سوی اعضای کمیته مشخص شدهاند و رویکرد کمیته فنی برای انتخاب این مربیان چیست به ایسنا گفت: همان طور که گفتم هیچ گزینهای در جلسه جمعی ما مطرح نشده و امروز درباره گزینههای احتمالی که اعضای کمیته فنی خواهند داشت صحبت میکنیم. البته این صحبتها پیش از آن است که ما باید ابتدا استراتژی مشخصی را برای انتخاب این مربیان برگزینیم. عملکرد تیمهای پایه به طور کامل بررسی میشود و درباره این موضوع که چه راهکاری میتواند مناسب برنامهی این تیمها باشد، مورد بحث قرار میگیرد. ما باید راههایی را انتخاب کنیم که تیمهای پایه را به اهداف مورد نظر برساند بنابراین در وهله اول بحث گزینهها نیست.
آیتاللهی در پاسخ به اینکه با توجه به عملکردی که تیمهای جوانان و نوجوانان با مربیان صاحب تجربه در این رده داشته اکنون نظر کارشناسی خودتان به عنوان رییس کمیته فنی چیست تصریح کرد: من از موضع فدراسیون صحبت میکنم و اینکه ما تمام تلاشمان را برای آمادهسازی این تیمها انجام دادیم. فدراسیون سعی کرد با تمام محدودیتهایش اردوها و بازیهای تدارکاتی داخلی و خارجی این تیمها را فراهم کند. کما اینکه مربیانشان هم از وضعیت آمادهسازی راضی بودند. اما به هر حال شاید در نتیجه نگرفتن آنها مسائل دیگری هم دخیل بوده است که آنها نیز باید بررسی شود. شاید در کادر فنی از مجموعه مربیان توانمند استفاده نشده است و شاید علتهای دیگری هم باشد. در مجموع فدراسیون میخواهد از یک سوراخ دوبار گزیده نشود.
انتهای پیام