رییس کمیسیون صنایع مجلس:

تولید ملی در گروی افزایش کیفیت است

رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اهمیت تولید ملی در ارتقاء و توسعه کشور باید به این مساله توجه کرد تا زمانی که کیفیت در جامعه ایجاد نشود تولید ملی نیز رخ نمی‌دهد.

رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اهمیت تولید ملی در ارتقاء و توسعه کشور باید به این مساله توجه کرد تا زمانی که کیفیت در جامعه ایجاد نشود تولید ملی نیز رخ نمی‌دهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، رضا رحمانی در مراسم روز ملی کیفیت با اشاره به اهمیت این روز گفت: هدف از نام‌گذاری این روز توجه به مباحث مهم کشور است و امروز فرصتی است که تمام فعالان در حوزه‌های مختلف کشور در یک فضای فرهنگی بتوانند موجب ارتقاء وضعیت کشور شوند.

وی با بیان این‌که در گذشته کیفیت به معنای رضایت مشتری بوده است، گفت: بازاریابی نقش مهمی در کشور و افزایش کیفیت دارد، اما مساله‌ی مهم‌تر از آن این است که باید کیفیت قبل از رضایت مشتری در تولید کیفی مدنظر قرار گیرد، چرا که زمانی که یک تولید کیفی نباشد توهین به مقام بشریت است.

رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با توجه به اقدامات اخیر می‌توان نسبت به آینده کیفیت کشور امیدوار بود و با توجه به این‌که تولید ملی اهمیت بسزایی دارد، می‌توان نقش کیفیت در این مقوله نیز مدنظر قرار داد.

رحمانی با بیان این‌که حمایت از تولید ملی وجوه مختلفی دارد، اظهار کرد: توجه به کیفیت یکی از شاخصه‌های مهم این امر است.

وی گفت: علاوه بر این‌که کیفیت در تولید مدنظر قرار گیرد در خدمات نیز باید به کیفیت توجه شود، چرا که خدمات برپایه تولید جزو خدمات مولد و مهم و تاثیر‌گذار محسوب می‌شود.

رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به‌طور کلی می‌توان گفت توجه به کیفیت در تولید ملی و تولید اقتصادی بسیار موثر است و با توجه به اهداف در نظر گرفته شده در اقتصاد کلان کشور باید برای رسیدن به این اهداف کیفیت را به عنوان یک صدر‌اعظم قرار داد و کیفیت به عنوان یک مبحث استراتژیک در کشور قرار گیرد.

رحمانی با بیان این‌که در حال حاضر 72 هزار پروژه نیمه‌تمام صنعتی در کشور وجود دارد، گفت: این مساله مربوط به دولت خاصی نیست،‌ اما موضوعی که کاملا روشن است انتظار بالا از این دولت است و با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته می‌توان به تحقق این امر امیدوار بود.

وی با بیان این‌که باید توجه به کیفیت به عنوان یک اصل پذیرفته شود، اظهار کرد: کیفیت باید به عنوان یک فرهنگ عمومی در سراسر جامعه اشاعه پیدا کند و این امر نیازمند یک فکر کارشناسی شده است.

وی مشکل اصلی صنایع را نقدینگی و مسائل مالی عنوان و اظهار کرد: تا زمانی که گردش مالی به صنعت بازنگردد رکود ادامه خواهد داشت و صنعت از این جهت آسیب دیده است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۸ آبان ۱۳۹۳ / ۱۳:۲۸
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 93081808561
  • خبرنگار : 71498