نوشیدن یک فنجان چای داغ با قوری شکلاتی!

دانشمندان و مهندسان «مرکز فناوری محصولات Nestle» در یورک انگلستان از شکلات تلخ با نقطه ذوب بالا برای ساخت یک قوری شکلاتی استفاده کرده‌اند.

دانشمندان و مهندسان «مرکز فناوری محصولات Nestle» در یورک انگلستان از شکلات تلخ با نقطه ذوب بالا برای ساخت یک قوری شکلاتی استفاده کرده‌اند.

به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آن‌ها از شکلات برای ساخت لایه‌های ضخیم در داخل یک قالب سیلیکونی بهره بردند و قوری نهایی دارای بدنه‌ای بزرگ و درب است.

این قوری در یکی از برنامه‌های یک شبکه تلویزیونی معروف در انگلستان آزمایش شد و ذوب نشد. مجریان این برنامه با استفاده از قوری جدید ظرف دو دقیقه چای درست کردند که دارای محتوای کاکائویی اندکی بود.

تیمی از مبتکران شرکت سازنده پس از شش هفته مطالعه و استفاده از معادلات ریاضی موفق به ساخت این قوری ظرف دو ساعت شدند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۴ آبان ۱۳۹۳ / ۱۱:۱۰
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 93081406521
  • خبرنگار : 71456