شاید باورش سخت باشد که سوپ خون اردک و سبزیجات در ویتنام غذای بسیار محبوبی است اما این مسئله حقیقت دارد.
به گزارش سرویس حوادث خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این سوپ از خون خام اردک همراه با سبزیجات و مغز فندق تهیه شده و به صورت سرد سرو میشود. در تهیه این سوپ، خون تازه اردک داخل شیشهای ریخته میشود و با افزودن سس ماهی از لخته شدن آن جلوگیری میکنند و درنهایت به آن سبزیجات و مغز فندق افزوده میشود.
به گزارش ایسنا به نقل از ریپلی، این سوپ را در فریزر نگهداری میکنند تا از بسته شدن خون جلوگیری شود، سپس هنگام سرو کردن، آن را از فریزر خارج میکنند و دوباره به شکل مایع درمیآید.
مجموعه کامل «عجایب ریپلی» را در این لینک دنبال کنید.
انتهای پیام