ابوترابی فرد:

مهدوی‌کنی مهاجر الی‌الله بود

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: امروز هر کس که فهم سیاسی دارد شایسته ترین شخص را برای مدیریت نظام و رهبری شخص مقام معظم رهبری می‌داند اما باید دید در مقام عمل چند نفر در کنار این باور و اعتقاد می‌مانند.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: امروز هر کس که فهم سیاسی دارد شایسته ترین شخص را برای مدیریت نظام و رهبری شخص مقام معظم رهبری می‌داند اما باید دید در مقام عمل چند نفر در کنار این باور و اعتقاد می‌مانند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد در مراسم بزرگداشتی که از سوی جامعه انجمن‌های اسلامی اصناف و بازار برای مرحوم مهدوی‌کنی برگزار شد، اظهار کرد: امروز به معنای واقعی کلمه جامعه اسلامی، ملت بزرگ ایران و روحانیت عالیقدر شیعه با یکی مصیب بزرک روبر است، مصیبتی که قطعا آثار آن در فضای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی کشور ملت عظیم ما را با یک فقدان قابل توجه روبرو نموده است.

وی با بیان این‌که حضرتآیت‌الله مهدوی کنی از شخصیت‌هایی بود که حیات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی و علمی او با یک حیات بلند عالی‌رتبه از عقل، شعور، فهم علمی و سیاسی و اجتماعی پیوند خورده است، افزود: حیات عقلانی او راه را برای دریافت بالاترین مراتب معرفت و ایمان هموار کرد و انتخاب مدرسه امام صادق (ع) و مکتب تربیتی قرآن و عترت برای تحصیل از همین شعور عمیق و ادراک بالا سرچشمه می‌گرفت.

ابوترابی خاطرنشان کرد: این شخصیت الهی و معنوی علمی عمر خود را برای فهم دین و آراسته شدن به آن و دریافت گوهر ایمان سپری کرد و می‌توان ایشان را یک مهاجر الی‌الله دانست، چرا که اگر به قم مهاجرت کرد بر اساس یک درک و شعور و فهم عمیق برای تربیت خویش بود و اگر به تهران هجرت کرد نیز بر اساس آموزه‌های دینی بوده است، وقتی هم که به زندان راه می‌یابد و تبعید می شود و در دوران حیات علمی و سیاسی خویش در معرض آسیب و تهدید است به خاطر این بوده که مهاجر الی‌الله قلمداد می‌شود.

وی با بیان این‌که همیشه جوامع بشری نیازمند انسان‌های مومن و مهاجر الی‌الله هستند، اظهار کرد: اینگونه انسان‌ها مسیر حرکت جامعه را تعریف می‌کنند و این‌گونه افراد کسانی نیستند که به مقام و تجارت خانه‌ و موقعیت‌های اجتماعی موقتی دل بسته باشند، این افراد در حال پرواز و حرکت به سوی خدا هستند، چنان‌چه اگر امام بزرگوار منشأ یک تحول در دنیای امروز است برای این است که یک مهاجر فی سبیبل الله محسوب می‌شود و هجرت ایشان به قم، نجف اشرف، پاریس و تهران هجرت الی‌الله بوده است.

ابوترابی همچنین گفت: آیت‌الله مهدوی کنی با معرفت خدا نورانی بود و این مسیر را در خانه‌نشینی و انزوا جست‌وجو نمی‌کرد بلکه این مطالبه را در صحنه عمل محقق می‌دانست و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی مسیر خود را در شناخت مسئولیت‌ها و انجام شایسته آن جست‌وجو می‌کرد.

این عضو هیأت رئیسه مجلس در ادامه اظهار کرد: هر تلاش و جهدی مورد امضای قرآن نیست و هر کس هر تلاشی کرد نمره بالا نمی‌گیرد حتی اگر کار فراوان داشت باید دید انگیزه چنین شخصی خدا یا دنیا و یا صندلی یا تقرب به خدا بوده است. در این مسیر آیت‌الله مهدوی کنی راهی را همراه با علم معرفت برمی‌گزیند و مجاهد و مهاجر فی سبیل‌الله محسوب می‌شود.

ابوترابی خاطرنشان کرد: در فراز و نشیب‌های اجتماعی و سیاسی راه را درست تشخیص دادن و در کنار آن با اخلاق و تدبیر ایستادن نمونه یک انسان در طراز قرآن است، در این راستا آیت‌الله مهدوی کنی یک مجاهد فی‌سبیل‌الله بود و البته جهاد او بعد از پیروزی انقلاب به مراتب دشوارتر ، سخت‌تر و پراثرتر از جهاد او قبل از پیروزی انقلاب اسلامی است. ضمن این‌که جهاد او در این دهه اخیر به مراتب موثرتر و تعیین کننده تر از جهاد از دوران دیگرشان است.

وی در ادامه با بیان این‌که آیت‌الله مهدوی کنی به راستی به اصل کلیدی و محوری ولایت فقیه یعنی ولایت علم، فقه، عدالت و مدیریت مبتنی بر ایمان اعتقاد داشت، گفت: او به این اصل کلیدی معتقد بود و کلیدواژه پیروزی، تداوم و اقتدار انقلاب اسلامی را در این اصل محوری قرآنی می‌دانست.

وی بار دیگر با تأکید بر مورد توجه قرار دادن اعتقاد آیت‌الله مهدوی کنی به ولی فقیه اظهار کرد: او دیروز امام بزرگوار را شایسته‌ترین و لایق‌ترین فرد برای قرار گرفتن در جایگاه رهبری و اعمال ولایت می‌دانست و امروز نیز رهبر معظم و عالیقدر انقلاب اسلامی را لایق‌ترین، شایسته‌ترین و باکفایت ترین فرد برای انجام این مسئولیت می‌دانست و در کنار این تکلیف با شجاعت ایستاد.

ابوترابی فرد تأکید کرد: امروز هر کسی از چپ و راست که فهم سیاسی دارد بر این باور است که شایسته‌ترین فرد برای رهبری و مدیریت نظام شخص مقام معظم رهبری است اما در مقام عمل چند نفر در کنار این باور و اعتقاد می‌ایستند، آیت‌الله مهدوی کنی ایستاده بود و ما نیازمند به چنین انسان‌هایی هستایم. حال اگر این انسان‌ها به مقام فقاهت آراسته شدند آیت‌الله مهدوی کنی‌ها می‌شوند.

وی در ادامه گفت: با عقلانیت، اخلاق محوری، اخلاق مداری، ایثارگری و استقامت در راه خدا آموزه‌های مدرسه‌ای است که آیت‌الله مهدوی کنی تربیت کرد و امیدوارم نسل جوان، علما و روحانیان در چنین مدرسه‌ای حضور پیدا کنند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۴ آبان ۱۳۹۳ / ۱۲:۵۲
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 93080401699
  • خبرنگار :

برچسب‌ها