رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشوراز حمایت مالی صندوق تا سقف 30 میلیون تومان از ثبت بینالمللی اختراعات خبرداد.
دکتر نصرت الله ضرغام درگفت وگو با خبرنگار علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، گفت: با حمایت صندوق از سال 86 تا 89 حدود 30 اختراع مورد ثبت بینالمللی قرار گرفته که در حال حاضر این تعداد به 36 پتنت افزایش یافته است.
وی به بخشی از برنامه صندوق درجهت حمایت از ثبت اختراعات اشاره و با بیان این که در این راستا به تمامی مراکز پژوهشی و آموزشی جهت حمایت از اختراعات نامهنگاری شده است، گفت: براین اساس صندوق میتواند تا سقف 30 میلیون تومان برای ثبت بینالمللی اختراعات حمایت مالی داشته باشد و در زمینه داروها نیز این رقم قابل افزایش است.
ضرغام، ظرفیت موجود در بحث ثبت اختراع در داخل و خارج کشور را قابل توجه ارزیابی کرد و گفت: باید دربحث ثبت پتنت اقدامات گستردهتری صورت گیرد که تمامی این موارد در راستای تبدیل علم به ثروت است.
رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور همچنین از برنامه طراحی بازار مجازی پژوهش و فناوری خبر داد و گفت: سیاست ایجاد این بازار انجام پروژههای تحقیقاتی به ویژه تحقیقات میان گروهی و میان بخشی است و درواقع این بازار میتواند رابط میان مراکز علمی و مصرف کننده باشد و منجر به تولید محصولات جدید شود و یا این که از طریق این سامانه سفارش اجرای پروژه های تحقیقاتی را دریافت کنیم.
انتهای پیام