سخنگوی ستاد اجرایی بیمه سلامت همگانی کشور گفت: ثبت نام در طرح بیمه سلامت همگانی کشور همچنان ادامه دارد تا زمانی که فرد بیمه نشده در کشور نداشته باشیم.
به گزارش خبرنگار «اجتماعی» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کویر، سیدمهدی میرشاهولد صبح امروز در جمع خبرنگاران در کرمان اظهار کرد: بیش از هفت میلیون نفر تاکنون در سامانه بیمه سلامت همگانی کشور ثبت نام کردهاند که پنج میلیون و 900 هزار نفر از این تعداد دفترچه خود را دریافت کردهاند.
وی افزود: در استان کرمان 173 هزار نفر تا روز گذشته ثبت نام و بیش از 140 هزار نفر دفترچههای بیمه را دریافت کردهاند.
میرشاه ولد تصریح کرد: بیشترین ثبت نام را در استان تهران با یک میلیون و 200 هزار نفر متقاضی داشتیم و افرادی بودند که هیچ گونه پوشش بیمهای نداشته و از این تعداد 930 هزار نفر تاکنون دفترچه بیمه خود را دریافت کردهاند.
مدیرکل روابط عمومی سازمان بیمه سلامت ایران بیان کرد: ثبت نام در طرح بیمه سلامت همگانی کشور همچنان ادامه دارد تا زمانی که فرد بیمه نشدهای در کشور نداشته باشیم.
وی اظهار کرد: مردم نباید حق بیمهای برای ثبت نام در این طرح پرداخت کنند و این هزینه توسط دولت پرداخت می شود که سرانه بیمه برای هر نفر سالانه 258 هزار تومان است.
میرشاه ولد تصریح کرد: از کل جمعیت ثبت نام کنندگان، حدود 450 هزار نفر تحت پوشش سایر سازمانهای بیمهگر بودهاند که مشمول دریافت دفترچه بیمه سلامت همگانی نمیشوند.
وی در ادامه بیان کرد: بخش عمده ای از بیمه شدگان کشور تحت پوشش سازمان بیمه سلامت و تامین اجتماعی هستند و قدم اول در تجمیع بیمهها رفع همپوشانی هاست.
سخنگوی ستاد اجرایی بیمه سلامت همگانی کشور گفت: قدم دوم، یکسان شدن بسته بیمه پایه خدمات است که به طور جدی دنبال میشود و مقدمه بحث تجمیع بیمهها خواهد بود.
وی افزود: مهم ترین چالش بیمه، همپوشانی سازمانهای بیمه گر است که باید در فرآیند تجمیع بیمهها، تحت یک برنامه و پوشش یکسان خدمات بیمهای قرار بگیرند.
میرشاه ولد گفت: طبق بررسیهای کل کشور، به دنبال اجرای طرح بیمه سلامت، بسیاری از افرادی که به لحاظ مالی توان پیگیری مسائل درمانی نداشتند، با این طرح از خدمات درمانی بهره مند شده و بار مراجعه و میزان بستری در دور جدید بیشتر از نرم مراجعان قبلی است که نشان می دهد بخش عمدهای از جمعیت بیمهای جدید، نیازمند این خدمات بودهاند.
وی تصریح کرد: بیمه سلامت همگانی علاوه بر درمان بستری، بسیاری از خدمات سرپایی را نیز پوشش میدهد و سازمان بیمه سلامت در حرکت اول بحث پوشش فراگیر را برای امسال در برنامه داشت و در گامهای بعدی کیفیت خدمات و دایره پوشش خدمات مورد نظر است و در سال آینده به ویژه در خرید راهبردی خدمات به دنبال ارتقاء کیفیت خدمات و کاهش پرداخت مردم برای خدمات سرپایی می باشد.
میرشاه ولد با اشاره به پوشش بیمه داروهای بیماران پیوندی از هفته گذشته، گفت: بیمارانی که پیوند ریه، کبد، مغز استخوان میگیرند، در زمان بستری باید داروهایی مصرف کنند که تحت پوشش نبوده و هزینههای زیادی بین 16 تا 22 میلیون تومان داشت. وی ادامه داد: از هفته گذشته هزینه داروهای حین بستری بیماران پیوندی تحت پوشش قرار داده شده که دغدغه این بیماران رفع میشود.
انتهای پیام