نخستین جلسه مجمع خیران حامی فناوری با حضور اعضای هیأت مؤسس، روز دوشنبه چهاردهم مهرماه جاری برگزار شد.
به گزارش ایسنا، مهندس محمدجواد قاسمی، سرپرست مرکز تجاریسازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مدیرعامل صندوق واحدهای تحقیق و توسعه صنایع و معادن که میزبانی این جلسه را عهده دار بود طی سخنانی در این نشست ضمن ارائه توضیحاتی درباره پیشینه امور خیریه در بحث فناوری و همچنین علت نامگذاری مجمع گفت: این مجمع به دنبال این است که پتانسیل امور خیریه موجود در داخل و خارج کشور به سمت طرحهایی سوق یابد که در اختیار محققان کشور است و میتواند به ثروت تبدیل شود.
وی با اشاره به تأیید اساسنامه مجمع عنوان کرد که قرار است شعبههایی از مجمع در استانهای کشور راهاندازی شود و رؤسای پارکهای علم و فناوری نیز مسئولیت این شعب را بر عهده داشته باشند.
قاسمی افزود: این مجمع قصد دارد در امور بهداشت، انیمیشن (پویانمایی و فناوری اطلاعات) و محیط زیست و توسعه پایدار فعالیت کند که البته این این موارد باید به تصویب هیأت مدیره مجمع برسد.
وی همچنین با دعوت از شورای ایرانیان خارج از کشور در این مجمع، خواستار حضور خیرین خارج از کشور در امور خیریه تجاریسازی شد و اعلام کرد به منظور اطلاعرسانی بیشتر و حضور فعالتر در فضای مجازی به زودی سایت اینترنتی مجمع راهاندازی خواهد شد.
قاسمی همچنین با اشاره به قصد دولت (وزارت علوم تحقیقات فناوری) در واگذاری 25 درصد از 49 درصد سهم خود در صندوق واحدهای تحقیق و توسعه صنایع و معادن، پیشنهاد داد که مجمع خیرین فناوری بخشی از این سهام را خریداری کند و از حاضران خواست تا نظرات خود را در این خصوص اعلام کنند.
وی افزود: در کشور 18 صندوق تحقیق و پژوهش وجود دارد و در حال حاضر تنها،«صندوق واحدهای تحقیق و توسعه صنایع و معادن» آمادگی فروش بخشی از سهام متعلق به دولت را دارد.
در ادامه این جلسه، مهندس بهروز بادکو، معاون پشتیبانی و امور مجلس جهاد دانشگاهی و از حاضران جلسه تأکید کرد که باید مقداری از سهام خریداری شود که بتوان در هیأت مدیره صندوق مذکور تأثیرگذار بود.
در ادامه جلسه نیز حاضران به بیان نظرات خود پرداخته و تأکید کردند که این مجمع باید متفاوت با سایر مؤسسات خیریه عمل کرده و از هرگونه موازیکاری خودداری کند. همچنین اعضای جلسه بر هرگونه همکاری مادی و معنوی در راهاندازی این مجمع اتفاق نظر داشتند.
انتهای پیام