تیمی از دانشمندان دانشگاه فناوری میشیگان به منظور ارتقای تفسیرهای پزشکان از تصاویر الاستوگرافی فراصوت برای تشخیص بیماری سرطان، نوعی پستان مجازی ارائه دادهاند.
به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در حال حاضر «تصویربرداری الاستوگرافی فراصوت» به عنوان ابزار غربالگری محبوب برای شناسایی تومورهای پستان به کار میرود. این تکنیک تصویربرداری از ویژگیهای ارتجاعی بافت نرم پستان نقشهبرداری و بافتهای سرطانی بالقوهای که معمولا سفتتر از بافت سالم مجاورشان هستند را آشکارسازی میکند.
در حالی که با این روش تومورهای بالقوه در تعدادی از تصاویر به وضوح قابلرویت هستند، شناسایی تعدادی دیگر از آنها دشوار است.
همچنین فناوری تصویربرداری الاستوگرافی فراصوت نسبتا جدید بوده و به پزشکانی متکی است که شاید تجربه لازم برای تفسیر تصاویر را نداشته باشند.
هماکنون، تیم دانشگاه فناوری میشیگان نوعی پستان مجازی ارائه داده که ویژگیهای پستان واقعی را با جزئیات کامل مانند انواع بافتهای مختلف، تاندون عضلات و مجاری شیردهی تقلید میکند. بنابراین پزشکان میتوانند در محیط آزمایشگاه با اعمال الاستوگرافی فراصوت مجازی به پستان مجازی و سپس تحلیل تصاویر حاصل، در شناسایی بافتهای سرطانی این عضو از بدن زنان تجربه لازم را کسب کنند.
تیم علمی حاضر در این مطالعه جزئیان فناوری خود را ماه گذشته در سمپوزیوم فراصوت IEEE در شیکاگو ارائه داد.
انتهای پیام