فیلمی درباره یک نویسنده خواب‌زده

هخامنش یونسی از ساخت فیلم مستندی درباره ابوتراب خسروی با عنوان «نوشتن علیه فراموشی» خبر داد.

هخامنش یونسی از ساخت فیلم مستندی درباره ابوتراب خسروی با عنوان «نوشتن علیه فراموشی» خبر داد.

این فیلم‌ساز درباره دلیل ساخت مستند «نوشتن علیه فراموشی» درباره زندگی و آثار ابوتراب خسروی به خبرنگار ایسنا گفت: چند سالی که در شیراز زندگی می‌کردم و پیگیر ادبیات مدرن بودم متوجه شدم ابوتراب خسروی در ادبیات معاصر ما نویسنده خاصی است.

او افزود: کار ساخت این مستند را از سال 1390 شروع کرده‌ام و تا دو هفته آینده نیز کار تدوین آن تمام می‌شود. در این مستند ابوتراب خسروی را تنها به ادبیات محدود نکرده‌ام، بلکه با توجه به این‌که‌ گفته می‌شود ادبیات او سوررئالیستی است سعی کرده‌ام ریشه‌های این سوررئالیسم را در زندگی او کشف کنم و ببینم منشأ داستان‌هایش کجاست.

یونسی گفت: این فیلم از آن دست مستندهای بیوگرافی‌محور نیست و کاری که من در ساخت آن در پیش گرفته‌ام تصویرسازی از حدود 10 پلات داستان‌های اوست و در واقع یک مابه‌ازای عینی برای داستان‌های او تصویرسازی کرده‌ام.

او اضافه کرد: در این فیلم هیچ‌کس درباره ابوتراب خسروی صحبت نمی‌کند و او هم به عنوان یک نویسنده نسخه‌ای برای دیگران تجویز نمی‌کند که چگونه می‌نویسد؛ او یک نویسنده خواب‌زده است که خواب و رویا و کابوس در نوشته‌هایش نقش زیادی دارد.

به گفته یونسی، مدت زمان مستند «نوشتن علیه فراموشی» 65 دقیقه است. فیلم توسط همیلا مؤید تدوین شده و مدیر تصویربرداری آن نیز سجاد آروند است.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱۱ مهر ۱۳۹۳ / ۰۱:۰۴
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 93071106436
  • خبرنگار : 71365