ملی‌پوش بدمینتون بانوان: برای شکست حریف هندی تلاش می‌کنم

ملی‌پوش بدمینتون ایران ابراز امیدواری کرد حریف سرسخت هندی خود را شکست دهد.

ملی‌پوش بدمینتون ایران ابراز امیدواری کرد حریف سرسخت هندی خود را شکست دهد.

به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا از اینچئون، ثریا آقایی، ملی‌پوش بانوی بدمینتون ایران که موفق شد امروز حریف مغولستانی خود را شکست دهد، گفت: من اولین حضورم در این مسابقات با چنین سطح را تجربه می‌کنم. امروز از حریف مغولستانی‌ام شناختی نداشتم، اما در همان اوایل مسابقه تسلط لازم را بر روی ضربه‌هایم پیدا کردم و توانستم بازی خوبی را انجام دهم.

وی که باید فردا مقابل بدمینتون باز هندی که صاحب مدال برنز المپیک است، مسابقه دهد، گفت: او نفر سوم المپیک است، اما من سعی ‌ام را می‌کنم که بهترین نتیجه‌ را بگیرم. امیدوارم که بازی خوبی را انجام دهم و با برد همراه شود.

آقایی گفت: برنامه‌ریزی نامناسب مسئولان بدمینتون بازی‌های آسیایی از حواشی این مسابقات است. به طوری که ساعت مسابقات روز بعد تا شب مسابقه مشخص نیست و همین موضوع موجب ناراحتی ورزشکاران حاضر در بدمینتون شده است.

ثریا آقایی
ثریا آقایی
ثریا آقایی

ا‌نتها‌ی پیا‌م

  • چهارشنبه/ ۲ مهر ۱۳۹۳ / ۰۸:۴۸
  • دسته‌بندی: بازی‌های آسیایی‌اینچئون
  • کد خبر: 93070200921
  • خبرنگار : 71468