مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: وِرمی کمپوست به دلیل برخورداری از خاصیت اسفنجی، علاوه بر نگهداشت و آزادسازی تدریجی موجود، ضمن مقابله با کمبود آب در شرایط خشکسالی، باروری حاصلخیزی اراضی غیرقابل کشت، شور و کوهپایه ها را نیز در پی دارد.
سعید سلیمانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه آذربایجانشرقی، افزود: محقّقان میزان عناصر اصلی و غذایی این کود را در مقایسه با سایر کودها بیشتر عنوان کرده اند.
وی تشریح کرد: خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی خاک با استفاده از وِرمی کمپوست اصلاح میشود.
سلیمانی با اشاره به وجود ویتامین در وِرمیکمپوست ادامه داد: بهتر است بدانیم که مواد محرکه رشد گیاهی نظیر ویتامین ها به ویژه ب-12 در این کود وجود دارد.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانشرقی یادآور شد: این کود از جمله کودهای آلی پوسیده و تجزیه شده است که توسط نوعی از کرمهای خاکی تولید و فرآوری می شود.
وی از فرآوری راحت وِرمی کمپوست گفت و افزود: این کود آسان تر و سریعتر از بیوکمپوست فرآوری میشود.
سلیمانی تولید وِرمی کمپوست را تولید ثروت دانست و تاکید کرد: توسعه کشاورزی پایدار، مقابله با خشکسالی، جلوگیری از تخریب خاک، امکان تولید محصولات ارگانیک، ایجاد اشتغال پایدار و به نوعی تولید ثروت را میتوان با بهرهگیری از وِرمی کمپوست محقق دانست.
انتهای پیام