فرود هواپیمای شرکت فلای دوبی در فرودگاه بندرعباس به دلیل تناقض اظهارات خلبان با طرح پرواز بوده و هیچگونه بحث نظامی و امنیتی در رابطه با آن مطرح نیست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عصر روز جمعه یک هواپیمای شرکت فلای دوبی که قندهار را به مقصد دوبی ترک کرده بود با 141 مسافر و هفت خدمه در فرودگاه بندرعباس به زمین نشست.
به دنبال این فرود بحثهای گوناگونی در رابطه با ماهیت نظامی این هواپیما و یا مسائل امنیتی ایجاد شده دربارهی اهداف این پرواز در رسانهها مطرح شد که البته از سوی شرکت فرودگاههای کشور رد شد.
به گفته معاون هوانوردی سازمان هواپیمایی کشور دلیل اصلی فرود این هواپیما در فرودگاه بندرعباس تناقض اظهارات این خلبان با طرح پرواز و البته شناسه پرواز و مجوز صادرشده بوده است.
به دنبال این موضوع مسوولان هوایی ایران از خلبان درخواست کردهاند بار دیگر به حریم هوایی افغانستان باز گردد که به دلیل کمبود سوخت خلبان ترجیح داده که در فرودگاه بندرعباس بنشیند.
این هواپیما در ساعت 18:57 روز جمعه در فرودگاه بندرعباس به زمین نشسته و پس از انجام هماهنگیهای لازم و مذاکره صورت گرفته با شرکت فرودگاهها مشکلات آن حل شده، اما شرکت فلای دوبی یک بویینگ 737 را به عنوان هواپیمای جایگزین به بندرعباس فرستاده و مسافران این هواپیما در ساعت 2:42 بامداد شنبه ایران را به مقصد دوبی ترک کردند.
یک مقام آگاه در شرکت فرودگاههای کشور در رابطه با بحثهای مطرح شده که این هواپیما را با مسائل نظامی ارتباط میداد، با رد اخبار منتشر شده درباره اسکورت نظامی هواپیمای مورد نظر و نشاندن اجباری هواپیما در بندرعباس، به ایسنا گفت: این موضوع به هیچ عنوان صحت نداشته و همانطور که شرکت فرودگاهها نیز اعلام کرده به دلیل تناقضات مجوز پرواز مجبور به بازرسی این هواپیما شدهاند و پس از انجام بررسیهای لازم مسافران این پرواز به مقصد رسیدند.
انتهای پیام