نمایندهی مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی گفت: سدهای متعددی در کردستان به بهرهبرداری رسیده است، اما اکثر آب این سدها به استانهای همجوار انتقال مییابد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقهی کردستان، «سالار مرادی» در جلسهی شورای برنامهریزی و توسعهی استان که صبح امروز(چهارشنبه 12 شهریورماه) در سالن دولت استانداری برگزار شد، اظهار کرد: امروزه بر اساس پیشبینیهای کشورهای پیشرفته دنیا با بحرانهای مختلفی مواجه هستیم که جدیترین آن بحران آب شرب و کشاورزی است.
وی خاطرنشان کرد: بیشترین هزینهی برخی سدهای کردستان از جمله گاوشان را مردم منطقه پرداخت کردهاند، چون اقتصاد خانوادههای کشاورز، فرهنگ و مسایل اجتماعی و اسکان مجدد آنها تحتتأثیر این امر قرار گرفته است، اما آب این سد به استان همجوار منتقل میشود.
نمایندهی مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی افزود: هنوز در شهرستان کامیاران نتوانستهایم آب مورد نیاز 5000 هکتار زمین کشاورزی را تهیه کنیم، در حالی که این سد در چند کیلومتری کامیاران قرار گرفته است.
مرادی ادامه داد: وقت آن نیست که مشکلات را به هم پاس دهیم و یکدیگر را مسئول کم کاریها بدانیم، بلکه باید با همدلی و همبستگی در جهت برطرف کردن مشکلات استان گام برداریم.
وی گفت: مسئولیتی که بر دوش مسئولان استان در حوزهی نظارت و اجرا وجود دارد جدی است و باید تلاش شود با تمام توان در جهت برطرف کردن بحران کمآبی با استفاده از امکانات موجود نهایت بهره را برد.
نمایندهی مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در حوزهی اعتبارات خشکسالی و مدیریت بحران، مقرر شده 50 میلیارد تومان اعتبار در بحث پمپاژ آب شرب و کشاورزی به استان اختصاص داده شود و انتظار است با اختصاص دادن این اعتبار و هزینهکرد صددرصد آن بتوانیم از بحران موجود در استان در آیندهی نزدیک عبور کنیم.
مرادی خاطرنشان کرد: در حوزهی مهار آب در استان کارهای خوبی انجام شده، اما در انتقال آب ضعیف عمل کردهایم.
وی پیشنهاد داد: کارگروه مدیریت بحران آب از دل شورای برنامهریزی و توسعهی استان متشکل از مدیران آب استان و دیگر مدیران مرتبط، تشکیل شود، تا به صورت چابکتر کار بحران آب پیگیری شود.
انتهای پیام