رییس خانه مطبوعات استان کرمانشاه معتقد است، تقویت نشریات میتواند به حفظ شأن و جایگاه خبرنگاران کمک کند.
فریدون معتمدیان در گفتوگو با خبرنگار بخش رسانه خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه کرمانشاه، با اشاره به لزوم توجه خاص و ویژه به خبرنگاران، خاطرنشان کرد: این توجه باید از سوی دولتمردان، متولیان فرهنگی، قانونگذاران و ... صورت گیرد.
مدیر مسئول نشریه بیستون کرمانشاه در ادامه به مشکلات قشر خبرنگار نیز اشاره و تاکید کرد: خبرنگاران قشری کم توقع و زحمت کش هستند که حقوق و مزایای آنها اصلا در برابر کاری که انجام می دهند قابل مقایسه نیست.
وی مشکلات معیشتی، پایین بودن دستمزد، نبود امنیت شغلی، مشکلات بیمهای و ... را از جمله مهمترین مشکلات خبرنگاران برشمرد و افزود: این مشکلات در شهرستانها که نشریات قدرت مالی و درآمدزایی کمتری دارند، بیشتر مشهود است.
به گفته این مسئول، نشریات شهرستانها نمیتوانند مانند یک بنگاه اقتصادی و فرهنگی خوب عمل کنند و از این رو خبرنگارانی که در این نشریات فعالیت می کنند با مشکلات فراوانی مواجهند.
معتمدیان راهکار برون رفت از این وضعیت را تقویت رسانه های محلی دانست و ادامه داد: خود رسانهها باید با کمک هم یکدیگر را تقویت کنند.
وی معتقد است، بهتر است به جای اینکه 30 یا 40 نشریه با کیفیت پایین و درآمدزایی کم کار کنند با هم تجمیع شوند و 10 نشریه پرمحتوا و قوی تشکیل دهند که این کار اگرچه سخت است، اما شدنی ست.
رییس خانه مطبوعات استان کرمانشاه اظهار کرد: البته وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و متولیان فرهنگی نیز نباید رسانهها و نشریات را مورد بیتوجهی قرار دهند و لازم است برای آنها امتیازات و یارانههای مکمل در نظر بگیرند.
معتمدیان در ادامه به آفتی اشاره کرد که وارد جامعه خبری شده و آن متخصص نبودن خبرنگاران است و دلیل این امر را نیز سطح پایین اقتصادی نشریات دانست که نمی توانند افرادی جدا برای کار خبری و ویزیتوری جذب کنند.
معتمدیان گفت: این شرایط شأن خبرنگاران حرفهای را زیر سوال میبرد.
مدیرمسئول نشریه بیستون با بیان اینکه خبرنگاران باید حوزههای تخصصی سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و ... جدا داشته باشند، افزود: راه حل این مشکل نیز حمایت مالی و تقویت بنیه اقتصادی نشریات محلی است.
انتهای پیام