وزیر صنعت، معدن و تجارت از برنامهای برای تامین مواد غذایی برای روسیه در استانهای شمالی خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ( ایسنا) – منطقه گیلان، مهندس نعمت زاده امروز در مراسم افتتاح یک طرح صنعتی در شهرک صنعتی گیلان ، ضمن ابراز خرسندی از حضور در مراسم افتتاحیه رسمی یک واحد پیشرفته صنعتی در گیلان گفت: گیلان استانی پویا در بخش کشاورزی است و امیدواریم در آینده نزدیک در بخش صنعت نیز از امروز پویاتر باشد.
وی اضافه کرد: همه باید مشوق ایجاد صنعتی ارزشمند در کشور باشیم و لازم است نظام بانکی کشور کمک بیشتری کند.
وی با بیان اینکه از جمله بانکهایی که گزارشات امیدوارکننده ای در حمایت از بخش خصوصی در ایجاد طرحهای مهم صنعتی کشور داشت بانک صنعت و معدن بود خاطرنشان کرد: یک اشتباه در گذشته برای استان های شمالی رخ داد و آن این بود که گفته می شد استان های شمالی استانهای کشاورزی هستند و لزومی ندارد صنعت در آن رشد کند این در حالیست که صنعت کشاورزی لازم و ملزوم یکدیگرند و دنیا هم نشان داده این دو بخش مکمل یکدیگرند.
نعمت زاده تاکید کرد: اگر به فکر این هستیم که بخش کشارزی ما رشد کند، باید کشاورزی را هم صنعتی کنیم.
وی با بیان اینکه صنعتی شدن آبیاری، نحوه کاشت، برداشت، نگهداری کشاورزی اگر صنعتی شود سودآوری بیشتری را برای کشاورزان به ارمغان می آورد تصریح کرد: حتما باید کشاورزی گیلان را هم صنعتی کنیم.
وی بر ایجاد شهرک فناوری در گیلان تاکید کرد و گفت: این شهرک می تواند از پتانسیل اندیشمندان این استان استفاده کند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: ایجاد شهرک فناوری مکان زیادی نمی خواهد و حتی در ارتفاعات نیز می تواند ایجاد شود.
وی از مدیران حاضر در مراسم افتتاحیه خواست حتما طرح ایجاد شهر فناوری را در گیلان مطرح کنند تا وزارتخانه آن را تصویب و موجب توسعه زمینه های مختلف کشاوزی و صنعتی در گیلان باشد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر کشور روسیه با اروپا روابط دوستانه ای ندارد و غرب تصمیم گرفته محدودیت هایی برای روسیه ایجاد کند خاطرنشان کرد: امروز بهترین شرایط برای استان گیلان است تا تامین مواد غذایی در این استان را در اولویت های کاری خود قرار دهد و این استان به دلیل نزدیکی به این کشور باید از مزیت های دریا و کشتی خود استفاده و آنها را به فرصت تبدیل کند.
نعمت زاده گفت: تامین مواد غذایی برای کشور روسیه با درخواست این کشور انجام شده است و ما نیز به تولیدکنندگان تاکید می کنیم تا در صادرات مواد غذایی کیفیت، مرغوبیت، سلامت و بسته بندی خوب را در برنامه کاری خود قرار دهند و توجه داشته باشند که مردم این کشور به استانداردهای غربی عادت دارند و ما نیز باید محصولاتی با استاندارد بالا به آنها صادر کنیم.
انتهای پیام