نتایج پژوهشهای صورت گرفته توسط محققان آمریکایی نشان میدهد ادرار کردن در دریا کاملا بیضرر بوده و حتی دارای منافع متعددی برای موجودات دریایی است!
به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، محققان انجمن شیمی آمریکا (ACS) در تحقیقات خود دریافتهاند، ادرار کردن در دریا هیچ تأثیری بر کیفیت آب نداشته و حیات موجودات دریایی را تهدید نمیکند.
بخش عمده ادرار انسان – حدود 95 درصد – از آب تشکیل شده است و بخش دیگر آن حاوی یونهای سدیم و کلرید است؛ آب دریا متشکل از 96.5 درصد آب و غلظت بسیار بالاتر سدیم و کلرید است.
ادرار انسان و آب دریا هر دو حاوی پتاسیم هستند، بنابراین هیچکدام از ترکیبات ادرار بطور چشمگیری باعث بروز تغییر در آب دریا نمیشوند.
همچنین ادرار انسان حاوی اوره است که این مقدار اوره نسبت به کل آب دریا بسیار پایین بوده و باعث بروز مشکل خاصی نمیشود؛ در عین حال اوره حاوی مقادیر زیادی نیتروژن است که در ترکیب با آب، آمونیوم تولید میکند.
آمونیوم برای تغذیه موجودات دریایی مفید است و در نهایت می توان گفت که ادرار کردن در دریا برای موجودات دریایی سودمند است.
اما محققان هشدار میدهند که ادرار کردن در محیطهای مسدود مانند حوضچههای آب یا استخرهای شنا باعث بروز مشکلات جدی سلامتی میشود؛ ترکیبات ادرار در هنگام مخلوط شدن با کلر – موجود در آب استخر – باعث ایجاد واکنشهای شیمیایی میشود که با بروز مشکلات تنفسی در ارتباط است.
بر اساس مطالعه صورت گرفته توسط محققان دانشگاه کشاورزی چین و دانشگاه پوردو آمریکا که نتایج آن در مجله Environmental Science & Technology منتشر شده است، اجتناب از ادرار کردن در استخرهای شنا باعث بهبود چشمگیر کیفیت هوا و آب میشود.
انتهای پیام