مدیرعامل صندوق حفظ، احیا و بهره‌برداری از اماکن تاریخی:

پتانسیل‌های صندوق حفظ و احیا کاملا بهره‌برداری نشده است

مدیرعامل صندوق حفظ، احیا و بهره‌برداری از اماکن تاریخی گفت: از پتانسیل‌های قانونی این صندوق تا کنون به اندازه‌ی کافی بهره‌مند نشده‌ایم.

مدیرعامل صندوق حفظ، احیا و بهره‌برداری از اماکن تاریخی گفت: از پتانسیل‌های قانونی این صندوق تا کنون به اندازه‌ی کافی بهره‌مند نشده‌ایم.

به گزارش ایسنا منطقه‌ی خراسان جنوبی، احسان ایروانی در نخستین نشست هم‌اندیشی احیا و بهره‌برداری از بناهای تاریخی - فرهنگی در سالن جلسات استانداری خراسان جنوبی، اظهار کرد: فعالیت این صندوق از سال 84 شروع شد و به‌منظور تشویق، هدایت و حمایت از فعالیت‌های قانونی سرمایه‌گذاران، تعیین کاربری و اعطای مجوز بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی کشور، حمایت از اشخاص حقیقی و حقوقی مرتبط با احیای بناها و اماکن تاریخی با هدف توسعه‌ی ظرفیت‌های فنی‌ و مهندسی در این زمینه، اعطای تسهیلات حمایتی به بهره‌برداران، انجام سایر امور مرتبط با توسعه و تقویت احیا و بهره‌برداری اماکن تاریخی با رعایت قوانین و مقررات مربوط روی کار آمد.

وی ادامه داد: این صندوق موسسه‌ای دولتی و به‌نوعی حلقه‌ی واسط بخش خصوصی و دولتی است و تفکر مرمت برای احیا و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی را دارد.

مدیرعامل صندوق احیا و بهره‌برداری از اماکن تاریخی بیان کرد: آنچه از آثار تاریخی به ارث رسیده شامل بناهای تاریخی است که هر شهری به نسبت سبک‌های بومی‌آوری هر شهر، گونه‌های غالب و داشته‌های فرهنگی و تاریخی خود را دارد.

ایروانی گفت: از سال 1339، کانون حفاظت آثار ملی راه‌اندازی شد که هنوز ریشه‌های حفاظت در قانون، از سال 1339 است که در سال‌های متوالی، این قوانین ارتقا یافته است.

او افزود: با توجه به قوانین میراث فرهنگی از سال 1339، این قوانین تقریبا تکمیل شدند؛ اما این قوانین ناظر بر حفاظت آثارند و کمتر جنبه‌ی احیای آثار را در خود دارند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۸ مرداد ۱۳۹۳ / ۱۷:۳۹
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 93052815006
  • خبرنگار :