رییس جهادکشاورزی ماهنشان از راهاندازی بیش از 14 سالن کشت به ظرفیت واقعی تولید 210 تن قارچ تازه در سال با اشتغالزایی 22 نفر خبر داد.
"خلیل پیمان" در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه زنجان، با بیان این مطلب، اظهار کرد: با توجه به اهمیت تامین پروتئین مورد نیاز جامعه و استفاده حداکثر از سطح زیرکشت محصولات کشاورزی در واحد سطح و با توجه به توسعه اشتغال در بخشهای تولیدی کشاورزی علیالخصوص ایجاد کسب و کار ویژه بانوان و روستاییان، مدیریت جهادکشاورزی این شهرستان اقدام به برگزاری کارگاههای علمی و عملی کشت قارچ کرده است.
این کارشناس مسوول ادامه داد: خوشبختانه با توجه به توسعه اشتغال خانگی و خوشههای کوچک تولیدی و از طرفی تقاضای بالای متقاضیان کشت و تولید واحد سالنهای کشت قارچ خوراکی دکمهای و صدفی در سطح شهرستان ماهنشان، درآمدزایی این مقوله به طور میانگین به 12 میلیارد ریال رسیده است.
پیمان با تاکید بر اینکه لزوم گذراندن آموزش و دورههای عملی و صدور کارت شناسایی تولید قارچ خوراکی در واحدهای کوچک مستلزم تولید میانگین قابل قبول (25 درصد در مترمربع) است، تصریح کرد: حمایت از تولیدکنندگان این بخش با اعطای تسهیلات با سود بانکی پایین جهت احداث سالنهای کشت در منطقه میتواند در برداشتن قدمهای بزرگتر در عرصه توسعه و افزایش تولید این محصول مثمرثمر باشد.
رییس جهادکشاورزی شهرستان ماهنشان با اشاره به استقبال روستاییان از این شغل و تولید قارچ خوراکی در قسمتی از باغ و یا منازل مسکونی تغییر کاربری یافته، خاطرنشان کرد: با توجه به تقاضای بازار داخل استان، همه محصولات تولیدی در سطح شهرستان و استان به فروش میرسد و این در حالی است که قارچ با قابلیت هضم بسیار بالا و پروتئین و ویتامین و املاح معدنی فراوان، جایگزین بسیار خوبی برای گوشت قرمز است.
انتهای پیام