جعفرزاده:

استیضاح وزیر علوم خلاف نظر دانشگاهیان است

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیگیری استیضاح وزیر علوم از سوی برخی از نمایندگان مجلس گفت که چرا عده‌ای اصرار دارند در زمان تعطیلی دانشگاه‌ها موضوع استیضاح را مطرح کنند.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیگیری استیضاح وزیر علوم از سوی برخی از نمایندگان مجلس گفت که چرا عده‌ای اصرار دارند در زمان تعطیلی دانشگاه‌ها موضوع استیضاح را مطرح کنند.

غلامعلی جعفرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: من معتقدم ما فرصت کافی به دولت نداده‌ایم و از ابتدا مرتب طرح سوال کرده‌ایم و تذکر داده‌ایم حتی دولت یازدهم پیش از تحلیف رییس جمهور تذکر گرفت که این امر در 9 دوره گذشته مجلس سابقه نداشته است.

وی افزود: نماینده‌های مجلس نهم همان نمایندگانی هستند که در دولت دهم هم در مجلس بوده‌اند حالا در دولت یازدهم اتفاقاتی افتاده که نمایندگان به آن واکنش نشان می‌دهند و در هر موردی می‌خواهند از ابزار سوال و استیضاح استفاده کنند در حالی که در موارد مشابه در دولت گذشته از این ابزارهای نظارتی استفاده زیادی نمی‌شد. در چنین شرایطی نمی‌توان جواب مشخصی به افکار عمومی داد و همکاران استیضاح کننده هم باید به این تفاوت رفتاری پاسخ دهند.

این نماینده مجلس ادامه داد: اشکال دیگری که به موضوع استیضاح وزیر علوم وارده است این است که اصرار داریم در زمانی که دانشگاه تعطیل است وزیر را استیضاح کنیم. سوال اینجاست که ما به دنبال چه چیزی هستیم؟ آیا خوف داریم؟ آیا جامعه دانشگاهی با نوع نگاه مجلس هماهنگ نیست؟ آیا ما کاری خلاف نظر دانشگاهیان انجام می‌دهیم؟

جعفرزاده خاطرنشان کرد: براساس بازخوردی که از مردم و جامعه دانشگاهی داشته‌ایم فکر می‌کنم پاسخ به همه این سوالات مثبت باشد.

وی ادامه داد: قاطبه اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها معتقدند که آقای فرجی دانا موجبات تحول را در دانشگاه به وجود آورده است و خارج از حب و بغض‌ها من مطلعم که دانشگاه‌ها از حالت انتصابی و دیکتاتوری به سمت انتخابات رفته‌اند و حتی مدیران گروه هم انتخابی هستند. اینها اقدامات خوبی است که مورد قبول دانشگاهیان قرار گرفته،‌پس لازم است نمایندگان اجازه دهند آقای فرجی دانا کارش را بکند.

نماینده مردم رشت در مجلس با اشاره به ایراد استیضاح کنندگان به وزیر علوم در مورد انتصاب معاونین وی تاکید کرد: اینکه ما در ریز امورات وزرا دخالت کنیم کار زشتی است چرا که انتصاب معاونین حق وزراست و ما باید تنها در مورد عملکرد و اجرای قانون در یک وزارتخانه اظهارنظر کنیم زیرا اگر این مساله باب شود به این معناست که معاونین وزرا را هم مجلس باید انتخاب کند که این خارج از حدود اختیارات مجلس است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ / ۰۸:۴۸
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 93052009560
  • خبرنگار : 71132