سیو چهارمین سالروز تأسیس جهاد دانشگاهی طی مراسمی با حضور دکتر ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، حجتالاسلامابوترابی فرد، نایب رییس مجلس شورای اسلامی، دکتر واعظ زاده، رییس مرکز الگوی اسلامی - ایرانی پیشرفت، دکتر مقدم معاون پژوهش وفناوری وزارت نفت، دکتر طیبی، رییس جهاد دانشگاهی، معاونان وی و جهادگران این نهاد شب گذشته در محل سالن همایشهای پژوهشگاه رویان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر حمیدرضا طیبی، رییس جهاد دانشگاهی طی سخنانی در این مراسم با بیان این که در دور جدید از فعالیتهای جهاد یکی از استراتژیها ادامه راه و فعالیتهای گذشته جهاد است، گفت: در این مسیر طبق گذشته نیازهای کشور در چهار حوزه فرهنگی، پژوهش و فناوری، آموزشی و اشتغال آفرینی مورد شناسایی قرار میگیرد و پس از کسب توانمندیهای لازم آن را به جامعه ارائه میکنیم.
وی افزود: همچنین بر اساس افق 1404 برنامه پنجم جهاد دانشگاهی نیز تدوین شده است که در جهت اجرای این برنامهها نیازمند اعتبار لازم هستیم.
طیبی خاطرنشان کرد: در جهت جذب منابع لازم برای اجرای برنامههای جهاد سعی شده است با وزارتخانهها و سازمانهای مختلف وارد مذاکره و تعامل شویم تا بتوانیم برنامههای موجود را در تمامی استانها و واحدهای جهاد دانشگاهی اجرایی کنیم.
وی همچنین به تصویب نقشه جامع علمی کشور توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی اشاره کرد و گفت: در این مسیر نیز جهاد دانشگاهی طی مذاکراتی با ستاد راهبری این نقشه طرحی را تهیه و نقشهایی که این نهاد میتواند بر عهده گیرد را تعیین کرده که در این خصوص نیز در حال مذاکره با ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور هستیم.
رییس جهاد دانشگاهی همچنین از ارائه طرح و برنامهای به دولت خبر داد و گفت: در این برنامه نیز عنوان شده است که جهاد دانشگاهی چگونه میتواند به کشور در دستیابی به اهداف موجود کمک کند. در برنامه ارائه شده از دولت خواستار شده است که ماموریتهای کاملا مشخص در حوزه تولید فناوری به جهاد دانشگاهی واگذار کند.
وی به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار اخیر جهادگران با ایشان اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری عنوان کردند که جهاد دانشگاهی باید به سمت اقدامات و فعالیتهای بزرگ حرکت کند. بنابراین جهاد نیز در برنامه تهیه شده برای ارائه به دولت به این موضوع توجه کرده است.
طیبی شب گذشته همچنبن از انعقاد سه تفاهمنامه در مراسم سیوچهارمین سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی خبر داد.
به گزارش ایسنا، در این مراسم،تفاهمنامه سه جانبهای با عنوان «بومیسازی تولید متههای حفاری دندانهای میان جهاد دانشگاهی، معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری و شرکت ملی مناطق نفت جنوب منعقد شد.»
همچنین یک تفاهمنامه دیگر در زمینه طراحی و ساخت سیستمهای نمکزدایی نفت خام میان معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، جهاد دانشگاهی و شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب منعقد شد.
معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری و جهاد دانشگاهی نیز یک تفاهمنامه به منظور تجاری سازی طرحهای دانش بنیان جهاد دانشگاهی با یکدیگر امضاء کردند.
انتهای پیام