رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: سناریوهایی نظیر ایجاد کورههای آدم سوزی برای کشتن یهودیها ویا حراج اموال آنها در بانکهای سوئیس برای ساختن سرزمینی خاص یهودیان تبلیغات شده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، دکتر علی لاریجانی در جمع راهپیمایان استان البرز، با اشاره به عوامل پشت صحنه در آوارگی مردم مظلوم سرزمین فلسطین اظهار کرد: در خلال جنگ جهانی ادعاهایی از سوی آلمان و انگلیس نظیر ایجاد کورههای آدمسوزی برای کشتن یهودیها و با حراج اموال آنها در بانکهای سوییس مطرح شد که از آن به عنوان هولوکاست و وقایعی از این دست یاد میشود که تمامی این سناریوها برای ساختن سرزمینی خاص یهودیان تبلیغات شد. پس از این وقایع وزیر انگلیس نامهای مینویسد که مردم یهود نیاز به وطن دارند و این تبلیغات را در فلسطین جانمایی میکنند.
وی با بیان اینکه «اگر ادعا میشود در آلمان و انگلیس یه یهود اجحافی شده است چرا فلسطین و مردم مسلمان این سرزمین باید آواره و سرگردان شوند؟» افزود: اگر در سویس اموال یهود از بین رفته چه ربطی به فلسطین دارد؟ تمامی این اتفاقات حاکی از توطئههای پشت پردهای بود که در گذشت زمان آشکارتر میشود.
وی افزود: کدام ادیان این ادعا را دارند که یهود دارد؟ مگر کسی که عضو هر دینی باشد باید وطنی خاص داشته باشد؟ مسئله دین یهود نیست، مسئله قوم یهود در خاورمیانه ماجرایی بود تا چند دهه مسلمانان را درگیر کند.
لاریجانی ادامه داد: به تاراج گذاشتن زمینهای فلسطینیها ، خرید آنها و کوچ این ملت با حضور گروههای تروریستی آغاز شد و هرچند از سال 1948 با اعلام دولت رژیم صهیونیستی و قطعنامه دو بخشی ساختن اراضی فلسطین و یهود به ظاهر در صدد ایجاد صلح بودند اما با زیرپا گذاشته شدن این قطعنامه و توسعه زمینهای اسرائیل و آوارگی مردم این سرزمین در صحرای مصر و.. کشورگشاییها آغاز شد.
وی با اشاره به اینکه «امام راحل همواره این روزها را پیشبینی میکردند»، خاطرنشان کرد: اینکه امام همیشه نسبت به جریان صهیونیستها اعلام خطر میکردند به این جهت بود که ماجرا را به دقت میدانستند و درک دقیقی از این قومیت داشتند. ایشان از بدو حضور در صحنه اجتماع و سیاست همواره یادآور بودند که ادعاهای رژیم صهیونیستی با عملکردشان سازگار نیست؛ زیرا اگر در جایی دیگر ظلمی شده چرا به مردم فلسطین با ستم شود؟
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پس مسئله چیز دیگری است و در واقع سوءاستفاده از این بستر بوده است و توطئهای که بعدها با تئوری از نیل تا فرات برملا میشود.
وی افزود: این در حالی است که اگر انقلاب اسلامی و بیداری اسلامی و قدرت امروز فلسطین نبود بسیاری از کشورها در تصرف اسرائیل قرار میگرفت.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به 16 طرح صلح در حمایت از فلسطین و همزمان آوارگی و پناهندگی عده ای در لبنان، سوریه، اردن و... افزود: مردم مظلوم فلسطین با این سناریوها بیش از 60 سال آوارگی را تحمل میکنند.
وی در محور دیگری از سخنان خود ضمن تحلیل استراتژیهای اسرائیل در مقابل شکست از مسلمانان در جنگ 33 روز لبنان ؛ وقایع داخلی را بررسی کرد و گفت: بعد از جنگ 33 روزه و شکست اسرائیل به لبنان؛ این کشور باید تاوان خود را به نوعی پس میداد؛ چراکه در این جنگ و شکست سیلی محکمی از مسلمانان خورد. بعد جنگ 22 روز غزه و با فاصله 2 سال، روحیه مقاومت باعث شد اسراییل دومین شکست را هم بخورد و این برایش گران تمام شد و جالب است مجدد ظرف دو سال بعد جنگ 8 روزه را هم رقم زدند و این بار از همه امکانات استفاده کرد که سرکوبی جدی بوجود بیاورد و از این امکانی در اختیار نیروهای مقاومت قرار گرفته بود شوکه شد.
رییس مجلس شورای اسلامی افزود: این جنگ اخیر که جنگ سوم غزه است تا امروز 18 روز است ادامه دارد و طی آن صدها شهید و هزاران مجروح در بمباران ها روی زمین مانده است، این درحالی است که نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدارس غزه را علنی مورد هجمه قرار میدهد. امریکاییها هم بیسابقه علناً حمایت خود را اعلام کردهاند؛ بی حیایی سیاسی در عرصه بینالمللی بوجود آمده و دولتهای غربی هم حمایت میکنند به نحوی که دبیرکل سازمان ملل در اسرائیل اظهار هم دردی با اسرائیل میکند و حرفی از رژیم صهیونیستی نمیزند.
وی علل و عوامل توسعه حملات رژیم صهیونیستی علیه مسمانان را تشریح کرد و با طرح این سئوال که «چه عواملی موجب دامن زدن به اتفاقات اخیر شده است؟ » اظهارکرد: شرایط به هم ریخته و بحران در کشورهای اسلامی منطقه، رژیم صهیونیستی را وسوسه کرد.
وی افزود: در بدو امر برای سوریه مشکل بوجود آوردند و به بهانههای مختلف بحرانساز شدند و پس از آن رقابتهای بیجا در کشورهای اسلامی توان مسلمانان را کاهش داد؛ در واقع این بحرانها بنزین روی آتش بود.
رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ایجاد درگیریهای توریستی و افراطی در داخل امت اسلامی نیز از سوی دیگر موجب دامن زدن به وقایع اخیر شده است.
وی افزود: در این میان پیدا شدن حضور دو گروه داعش و صهیونیست فرا روی فلسطین شرایط فلسطین را دشوار تر ساخته است و جریان صهیونیستی از وقایع اخیر به نحوی روحیه گرفته است و علاوه بر بحرانها در کشورهای اسلامی و قیام و انقلاب؛ دو دودستگی ها و درگیری ، انرژی زیادی را از مسلمانان گرفته است.
وی با بیان اینکه «کشورهایی که ایجاد وسوسه کردهاند باید از این شرایط پند بگیرند»؛ افزود: برخی از نادانیهای منطقه و تفرقههای ایجاد شده باید فرصت وحدت باشد و این راه درست است.
لاریجانی اظهار کرد: این خشونتهای اسرائیل آبروی رژیم صهیونیستی را برده و امروز به عنوان جریان رژیم یاقی و آدم کش شناخته شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود حمایت کشورمان از ملت مظلوم فلسطین را ستودنی دانست و خطاب به برخی کشورهایی که سکوت اختیار کرده اند، تصریح کرد: این بیغیرتی است که مسلمانی فریاد مظلومیت سردهند و عده ای سکوت اختیار کنند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه «مردم فلسطین در شرایط کنونی بیش از تجهیزات نظامی به امکانات اولیه نیاز دارند»، افزود: دارو، غذا و امکانات اولیه برای زندگی مهمترین نیاز مردم فلسطین است و باید هر چه سریعتر سایر کشورها نیز نسبت به اعزام بستههای کمکرسانی اقدام کنند.
رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در حال حاضر تنها کشور ایران است که در این خصوص پیشقدم شده و این افتخار ملت ایران است که در حافظه تاریخی جهان ثبت و ضبط خواهد شد.
وی در پایان حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس در کشور را همراستا با سایر ملل را چشم گیر دانست و گفت: راهپیمایی امروز مسیر قدس و راه مردم فلسطین را روشن کرد و انشاالله خاتمه ای بر آلام ملت مظلوم سرزمین زیتون خواهد بود.
انتهای پیام