کارشناس مسوول زراعت و باغبانی مدیریت جهادکشاورزی گنبدکاووس از فعالیت یک واحد صنعتی با تولید سالانه 200 تن قارچ خوارکی در شهرستان خبر داد.
بهمن مرادی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: در این واحد تولیدی که دارای 8 سالن تولید با زیربنای 2400 مترمربع است، 30 نفر مشغول فعالیت هستند.
وی افزود: بیشتر قارچ تولیدی در این شهرستان علاوه بر عرضه در استان گلستان، به برخی استانهای مجاور نیز ارسال میشود.
مرادی با اشاره به ارزش غذایی قارچ، اضافه کرد: در این ماده غذایی سالم، عناصری معدنی چون آهن، فسفر، پتاسیم، کلسیم، اسید فولیک وجود دارد که درمانگر بسیاری از بیماریهاست.
وی با بیان اینکه ورود در این رشته نیاز به تخصص، مهارت و تجربه دارد، تصریح کرد: افرادی که مایل به تولید قارچ خوراکی هستند باید در دورههای آموزشی و تخصصی شرکت کنند ضمن اینکه ورود در این رشته با سرمایه بسیار اندک، در کاهش آمار بیکاری نیز موثر است.
کارشناس مسوول زراعت و باغبانی مدیر جهاد کشاورزی گنبدکاووس با اشاره به سرانه مصرف قارچ خوارکی، گفت: میانگین مصرف قارچ در جهان، یک کیلو و 200 گرم است که این رقم در برخی کشورها چون چین، آمریکا و اتحادیه اروپا بین 4 تا 5 کیلوگرم و در ایران حدود 500 گرم است.
مرادی ابراز امیدواری کرد، مصرف قارچ خوراکی در سبد غذایی مردم ایران که طی سالهای اخیر رو به افزایش بوده است، همچنان ادامه یابد تا بازار مناسبی برای تولیدکنندگان این ماده غذایی با ارزش نیز فراهم شود.
انتهای پیام