مدیرعامل بنیاد تعاون زندانیان کشور:

چرا کسی به زندانی آزاد شده شغل نمی‌دهد

مدیرعامل بنیاد تعاون زندانیان گفت: از خرداد ماه سال 91 تاکنون 15 هزار شغل جدید برای زندانیان در رشته‌های مختلف ایجاد شده است.

مدیرعامل بنیاد تعاون زندانیان گفت: از خرداد ماه سال 91 تاکنون 15 هزار شغل جدید برای زندانیان در رشته‌های مختلف ایجاد شده است.

رحیم مطهرنژاد در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهار کرد: بر پایه تعامل بین سازمان زندان‌ها، بنیاد تعاون زندانیان کشور و کمک موثر سازمان آموزش فنی حرفه‌ای حدود ۱۰۰ هزار نفر از مددجویان در سطح کشور در حال طی کردن مراحل آموزش هستند که ۷۰٪ از این مدد جویان پس از کسب مهارت و شرکت در آزمون ها گواهینامه فنی و حرفه‌ای دریافت می کنند که این توفیق بزرگی برای کشور، نظام مقدس جمهوری اسلامی و مجموعه قوه قضاییه است.

وی ادامه داد: وقتی یک زندانی وارد زندان می‌شود، حداقل یک خانواده در معرض آسیب اجتماعی قرار می‌گیرد. اگر قرار باشد مشکلات را در دل خودمان نگه داریم و اطلاع رسانی نکنیم و به کسی اجازه ندهیم برای‌مان کمکی داشته باشد، توفیقات بزرگی نخواهیم داشت.

مدیرعامل بنیاد تعاون زندانیان کشور خاطرنشان کرد: در مراکز و زندان‌هایی که کارگاه‌های حرفه‌آموزی و اشتغال داریم، آمار خوبی از عملکرد مددجویان بعد رهایی وجود دارد. در برخی از استان‌ها بر اساس آماری که ارائه دادند ۴۰۰ نفر از مدد جویان بعد از آزادی وام اشتغال گرفتند و ۳۹۹ نفر به‌موقع اقساط شان را پرداخت کردند.

مطهرنژاد با بیان اینکه این موفقیت بزرگی محسوب می‌شود، افزود: این نشان می‌دهد کار اصلاح و تربیت اثربخش بوده و نشان می‌دهد کار حرفه‌آموزی و اشتغال موثر بوده است؛ بنابراین ما در مجموعه بنیاد تعاون و سازمان زندان‌ها توانستیم بر روی مددجویان اثر بگذاریم.

وی اظهار کرد: زندانی در دو مقطع نیاز به کار و حمایت دارد، یکی زمانی که در زندان است و به عنوان مددجو به حرفه‌آموزی، اشتغال و کمک ما نیاز دارد و دیگری بعد از آزادی است. جامعه باید بداند زندانی پس از آزادی نیاز به اشتغال به‌کار دارد.

مدیرعامل بنیاد تعاون زندانیان کشور گفت: مردم و خیرین حاضر هستند برای آزادی زندانیان کمک کنند. سالانه بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان پول برای آزادی زندانیان از طرف خیرین و دولت پرداخت می شود، اما کسی حاضر نیست کار و شغل به زندانی آزاد شده بدهد. در خصوص بازگشت زندانیان به جامعه در کشور کوتاهی شده است. هر جا ما در ایجاد شرایط آموزشی، تربیتی، حرفه آموزی و اشتغال موفق عمل کردیم، آمار بازگشت به زندان کاهش پیدا کرده است.

مطهرنژاد ادامه داد: از خرداد ماه سال 91 تاکنون 15 هزار شغل جدید در رشته‌های مختلف ایجاد شده است، البته حضور زندانیان برای اشتغال در این کارگاه و کارخانه‌ها تابع مقررات زندان‌ها است و کمیته طبقه‌بندی در واقع نظر می‌دهد زندانی در کدام قسمت مشغول به‌کار شود.

وی تصریح کرد: اگر بانک‌ها به تعهدی که طبق قانون تسهیلات تکلیفی که مجلس بر عهده‌شان گذاشته شده را عمل کنند می‌توانیم 30 هزار شغل دیگر اضافه کنیم. زیرا طبق قانون باید سالانه یک هزار و 440 میلیارد تومان به ما تعلق می‌گرفت که از سال 91 این امر محقق نشد و هیچ یک از بان‌ها به تعهدات خود عمل نکردند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۳۰ تیر ۱۳۹۳ / ۱۵:۱۹
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 93043017414
  • خبرنگار : 71411