مدیرکل بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد از خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) در کهگیلویه و بویراحمد، بازدید کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه کهگیلویه و بویراحمد، فضل الله اتابک، مدیرکل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت هفته بهزیستی و به همراه خلیفه جمشیدی، معاون امور توانبخشی، سیدباقر حسینی، معاون توسعه پیشگیری، محمد کریم آریا، معاون مشارکتهای مردمی، سید محسن مظلومی، مسئول حراست، محمد مشهدی زاده، مسئول روابط عمومی بهزیستی این استان با حضور در دفتر این خبرگزاری، ضمن تأکید بر اهمیت کار رسانهها و خبرگزاریها با فعالیتهای این خبرگزاری آشنا شدند.
اتابک گفت: بیش از 300 مهدکودک شهری و روستایی را در این استان داریم بیش از 14هزار کودک در مناطق روستایی و شهری استان آموزشهای لازم را می بینند.
وی افزود: شغل ما خدمت در سازمان بهزیستی به افراد بی بضاعت و افرادی که به نوعی در زندگی با مشکلاتی از جمله روحی و اجتماعی مواجهند میباشد.
مدیرکل بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد اظهارکرد: هفته بهزیستی با ماه مبارک رمضان تقارن دارد که ان شاءالله مبارک است و امیدوارم همه ما بتوانیم از برکات و فیوضات آن در جهت خدمات رسانی و کمک به جامعه هدف بهره ببریم.
اتابک خاطرنشان کرد: بهزیستی دارای 150 فعالیت متنوع در حوزههای تخصصی است که می توان به امور اجتماعی زنان اشاره کرد که همچون کمیته امداد در زمینه مختلف از جمله آموزش، اشتغال، فنی و حرفهای، ساخت مسکن سازمان بهزیستی برای آنها تلاش میکند.
وی تصریح کرد: دفتر کودک و نوجوان یکی از فعالیتهای سازمان بهزیستی در استان است که در مناطق روستایی و شهری استان آموزشهای لازم را می بینند.
مدیرکل بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: دفتر شبهه خانواده از دیگر خدمات و فعالیتهای این سازمان است که برای افرادی است که به نوعی بدسرپرست یا بی سرپرست هستند، بد سرپرست یعنی سرپرستان آنها گرفتار در دام اعتیاد، طلاق و مشکلاتی است که با حکم قضایی تحت پوشش ما قرار گرفتند و بیش از 300 نفر امداد بگیر در سطح استان مستمری بیش از 170 هزار تومان از این سازمان دریافت میکنند که تحصیلات آنها در همه مقاطع رایگان است و در زمینه ترخیص این افراد تا سقف 10 میلیون تومان میتوانیم به آنها کمک بلاعوض کنیم.
اتابک یکی از مشکلاتی که در سطح کشور و به تبع آن در استان وجود دارد، آسیبهای اجتماعی است، بیان کرد: دفتر آسیبها در استان فعالیت میکند که این دفتر شاخههای متعددی از جمله اورژانس اجتماعی دارد. اورژانس اجتماعی این سازمان در سطح شهرستانهای کهگیلویه، گچساران و بویراحمد پنج طرح ساماندهی کودکان خیابانی، مداخله در بحران خانواده به منظور کاهش طلاق، خط تلفن 123، خودرو سیار 123 و طرح خانه سلامت را اجرا می کند.
وی با اشاره به فعالیتهای حوزه توانبخشی سازمان بهزیستی استان اظهارکرد: حوزه توانبخشی در زمینه معلولان جسمی، روحی، ضایع نخاعی، بیماران روانی، ناشنوا، نابینا و سایر موارد فعالیت دارد. سازمان بهزیستی سازمانی مستمری دهنده نیست بلکه گوشهای از فعالیت این سازمان پرداخت مستمری است که به این خانوادههای تحت پوشش داده می شود.
مدیرکل بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد: در زمینه وسایل و تجهیزات توانبخشی رشد قابل قبولی داشتیم به طوریکه در بین استانهای کشور جوابگوی نیازهای استان هستیم.
اتابک در زمینه توانبخشی عنوان کرد: از بدو تولد با مردم کار میکند از مراحل اول بارداری تا مراحل بعد از بارداری خدمات ارائه می دهد، هنگام تولد فرزند با استقرار تجهیزات پیشرفته در زایشگاهها و جلوگیری از معلولیتها بینایی سنج و شنوایی سنج مستقر می شوند.
وی تصریح کرد: کار سازمان بهزیستی کار عاطفی است که از بدو تولد تا سالمندی خدمات رسانی و فعالیت دارد. 155سالمند در استان ماهیانه با کارت شارژ خرید از طریق فروشگاه رفاه 85 هزار تومان مستمری دریافت می کنند، طرح پیشگیری از تنبلی چشم که شامل عموم مردم می شود و طرح مهارتهای زندگی که باید از مهدهای کودک شروع شود از مهمترین طرحهای سازمان برای خدمات به مردم است.
مدیرکل بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد در زمینه اعتیاد بیان کرد: به دلیل خروجی خوبی که داریم دستگاه تأثیر گذار هستیم به طوریکه در شهرستان بویراحمد تعداد 300 نفر بهبود یافتهاند اما در زمینه اشتغال آنان مشکل داریم که نیازمند تسهیلات بانکی هستیم و از رسانههای استان تقاضا داریم که در این خصوص ما را یاری کنند تا بانکها همکاری لازم را با ما داشته باشند.
اتابک گفت: 43 مرکز بهبودی و اقامتی ترک اعتیاد سرپایی در استان داریم که کارهای خوبی در این راستا انجام شده است. در راستای اهداف شورای مبارزه با مواد مخدر استان برای اجتماعی کردن پدیده خانمانسوز اعتیاد تلاش می کنیم و مطبوعات و رسانههای استان می توانند با توجه به تأثیرگذاری که در جامعه دارند ما را کمک کنند و آموزش نیاز است که خانواده ها را آموزش می دهیم و همه باید در زمینه اجتماعی کردن اعتیاد کمک کنند و وقتی جامع حساس شد آن موقع پیشگیری معنا پیدا می کند.
وی ادامه داد: اساس کار ما مشاوره ژنتیک است و اینکه تنها به مشاوره پیش از ازدواج و در حین ازدواج بسنده نکینم بلکه از مقطع راهنمایی، دبیرستان و دانشگاهها برنامه مشاوره را داشته باشیم و در صورت نیاز خانوادهها به آموزش از مساجد در روستاها می توانیم در این زمینه استفاده کنیم. با آگاهی دادن به جامعه کارهای مشاورهای و پیشگیری می توانند کار ساز باشد.
مدیرکل بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در حوزهای مشارکتهای مردمی رسانههای می توانند بیشتر به این سازمان کمک کنند، اضافه کرد: مردم ابتداء خدمات ما را ببینند بعد به این سازمان کمک کنند تا بتوانیم با برنامه ریزی دقیق خدمات خود را گستردهتر کنیم. وقتی سمت و سوی مشارکتهای مردمی یک سوی طرحها و برنامه های این سازمان باشد قطعا تحولات بزرگی در استان ایجاد خواهد شد که رسانهها، خبرگزاریها و صدا و سیما می توانند در این زمینه به ما کمک کنند و مثمر ثمر باشند.
به گزارش ایسنا، 21 تا 27 تیر ماه در تقویم کشور به عنوان هفته بهزیستی نامگذاری شده است.
انتهای پیام