عضو حقوقدان شورای نگهبان با اشاره به تاثیرگذاری رسانه گفت: رهبران دینی میتوانند با استفاده از رسانههای مخصوصاً فناوریهای جدید که خوشبختانه ابزار کمهزینه و پرثمری در اختیار دادهاند برای نفی خشونت و تبعیض استفاده کنند.
به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محسن اسماعیلی طی سخنانی در نشست بررسی نقش رهبران دینی در کاهش خشونت علیه کودکان گفت: بسیاری از خشونتهایی که علیه کودکان اعمال میشود در پس پرده است و لذا آماری که از جرائم علیه کودکان ارائه میشود بسیار با واقعیت فاصله دارد.
وی گفت: پیام اصلی دین نفی خشونت و تبعیض است، ولی متاسفانه امروزه شاهدیم که از دین توجیهاتی برای خشونت میشود. امروز صحنههایی بسیار تکاندهندهای در گوشه و کنار جهان مخصوصاً در همسایگی خودمان میبینیم که از این امر ناشی شده است.
وی با بیان اینکه بخشی از خشونتهایی که در عراق میبینیم ناشی از تعصبات دینی است گفت: متأسفانه روند ترویج شیعههراسی و بعد از آن اسلام هراسی از بعد از حادثه زشت 11 سپتامبر شروع شد.
این عضو شورای نگهبان افزود: رهبران دینی میتوانند به ویژه آنجا که مخاطبانشان کودکان هستند از لحنی نرم استفاده کنند. قرآن به ما آموخته که برای جذب کودکان به سمت دین از حکمت و موعظه استفاده شود نه خشونت.
وی گفت: ما باید باور کنیم که کمک به نفی خشونت و تبعیض و اعمال ظلم علیه کودکان یک جهاد مقدس است.
این عضو شورای نگهبان اظهار کرد: امروز رسانههایی در سطح جهان میبینیم که بذر خشونت علیه بشریت و کودکان را میپاشند. امروز شبکههای خاصی برای ترویج خشونت علیه کودکان فعالیت میکنند و ما آثار آن را جلوی چشمانمان میبینیم.
اسماعیلی افزود: رهبران دینی میتوانند با استفاده از پیام پرمحبت خداوند این زشتی را از چهرهی دنیایی که در آن زندگی میکنیم بزدایند.
انتهای پیام